Viu un abril d’aventures al Baix Llobregat!

Categories: 04 Festes a l'abril i Tallers i Activitats amb nens.

El SuperMes del Baix Llobregat torna a convidar grans i petits a gaudir d’activitats i descomptes exclusivament pensats per a les famílies, durant el mes d’abril.

Durant els 5 caps de setmana d’abril, tots els divendres, dissabtes i diumenges, les famílies amb nens poden gaudir d’una oferta turística dissenyada a la seva mida, amb descomptes molt especials. Com packs familiars a museus, activitats gratuïtes, descomptes exclusius en allotjaments i restaurants o menús infantils gratuïts, entre moltes altres promocions.

L’objectiu és que durant el mes d’abril, les famílies conegueu una comarca excepcional, i diversa. Que va des de la platja i els Espais Naturals del Delta del Llobregat fins a la muntanya de Montserrat, amb tresors arquitectònics com la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, amb jaciments com el Parc Arqueològic Mines de Gavà, amb joies naturals com les Coves de Montserrat a Collbató i equipaments temàtics com el Canal Olímpic i Catalunya en Miniatura. Entre molts altres reclams per a l’oci familiar de proximitat.

 

Activitats SuperMes: 

No tots els mesos son iguals. A l‘abril el Baix Llobregat ha programat una oferta excepcional per a les famílies, el mes més familiar de la història.

La possibilitat de pasturar amb un ramat d’ovelles o els superdescomptes per passejar amb el trenet de Can Mercader, van ser algunes de les activitats més exitoses de la primera edició. Aquest any hi hauran noves experiències com:

  • una activitat nocturna pel Delta del Llobregat
  • rutes a cavall
  • activitats de geocaching al riu Llobregat
  • visites teatralitzades
  • paddlesurf i caiac
  • entre moltes altres propostes que conformaran un abril ple d’activitats familiars

Restaurants i allotjaments també són protagonistes actius de la campanya, oferint menús infantils i descomptes en dinars i estades. Tot està a punt perquè durant l’abril les famílies visitin aquesta comarca, preparada amb tots els serveis per a acollir-les.

 

Concurs online SuperMes: 

I com a novetat, El SuperMes presenta en aquesta edició un concurs online per trobar una superfamília que serà l’ambaixadora de la comarca.

Tots els participants al Supermes podran compartir la seva superexperiència de visita al Baix Llobregat. Amb això aspiraran a guanyar un súper premi: un súper any ple de visites i activitats d’oci i turisme al Baix Llobregat.

Expliqueu en una frase quina ha estat la vostra superexperiència al Baix Llobregat. És molt fàcil participar i el premi és excepcional!

 

Entreu al web www.elsupermes.cat i organitzeu la vostra súper escapada al Baix Llobregat! Us sorprendrà!

Comentaris

  1. La nostra superexperiència va ser fa uns mesos quan vam anar a visitar catalunya en miniatura, va ser un dia molt divertit: circuit d’aventura, maquetes i viatge amb trenet, ho recordem amb molta felicitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *