Visita el districte de Sants-Montjuïc amb nens!

Categories: 03 Festes al març i Tallers i Activitats amb nens.

Si vols estar en contacte amb la naturalesa mediterrània sense sortir de la ciutat visita el districte de Sants-Montjuïc amb nens! Per arribar-hi podeu agafar el metro, les línies L3 o L2 que us portaran fins a Paral·lel. Una altra opció és anar amb la L1 de metro fins a Plaça Espanya i allà si agafeu l’autobús 150 us portarà per tots els llocs emblemàtics de Sants-Montjuïc.

Racons emblemàtics de Sants-Montjuïc per anar amb nens

La visita pot començar al Mirador del Poble Sec. Aquest és un bon lloc per gaudir de la natura sense perdre de vista la ciutat. En bona part descansa a la zona de la muntanya de Montjuïc i hi pots fer una passejada a peu o en bicicleta. Si et canses pots seure al gran espai que hi ha a tocar del passeigs de Montjuïc, i gaudir de la cascada que baixa des de la part més alta del parc.

Des del mirador podeu caminar fins els Jardins de mossèn Costa i Llobera. És un jardí especialitzat en cactus i plantes suculentes i està considerat un dels més importants d’Europa. Des d’aquests Jardins teniu vistes sobre la franja litoral de la ciutat i del port. L’any 1987 un periodista del New York Times va incloure els jardins en el top ten dels deu millors jardins del món.

Si agafeu el funicular des del Port de Barcelona us deixarà als Jardins de Joan Brossa, on els més petits s’ho passaran genial! Trobareu una zona de jocs amb equipaments de tot tipus on podran fer equilibrismes. Pel camí els nens es divertiran amb els sons i la música. Podran jugar amb els coixins musicals on saltant crearan diferents sons. També veureu una esplanada amb instruments rudimentaris. Amb el moviment els nens podran veure com es produeixen els sons i les diferents tonalitats. A la part més baixa del parc us trobareu amb una tirolina on podran jugar i volar!

Si voleu fer un passeig pel districte de Sants-Montjuïc no podeu deixar de visitar el Poble Espanyol. Un resum de l’arquitectura, l’artesania i la riquesa cultural d’Espanya. Podrem trobar diferents ambients i exemples arquitectònics dels que veurem si viatgem per Espanya. El Poble Espanyol també és un nucli d’oci familiar. Cada diumenge hi ha activitats diferents com tallers de circ, música, artesania, teatre de carrer, jocs tradicionals, dansa, i moltes coses més. També hi ha celebracions especials com Carnestoltes, la Diada Gegantera, la Festa Major o el Nadal al Poble.

Activitats per fer en família a Sants-Montjuïc

Des del Jardí de Joan Brossa podreu arribar al Castell de Montjuïc, que es troba al cim de la muntanya de Montjuïc. Des del mirador tindreu unes vistes de Barcelona excepcionals. Allà podreu gaudir d’un taller familiar on descobrireu el recinte, a través del treball en equip i la creativitat!

Al districte també trobareu el Museu Olímpic de l’Esport de Barcelona. Un espai interactiu on podreu conèixer la història de l’esport. Disposa d’una avançada tecnologia aplicada a tots els àmbits, hi trobarem representacions interactives i instal·lacions multimèdia. La visita explica com a través de l’esport es poden promoure valors, educar, innovar,… El museu ofereix visites guiades i lliures que s’adapten a totes les edats.

Si el que voleu és passar un dia entretingut i educatiu podeu visitar el Caixa Fòrum. Un edifici modernista que havia estat una antiga fàbrica tèxtil. Avui en dia aquest edifici té una funció cultural i educativa. També ofereix un munt d’activitats familiars com concerts, espectacles, tallers, projeccions i moltes altres coses per fer amb nens de qualsevol edat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *