Val Regal

Categories: Festes d'aniversari per a nens.

Val regal per a familiars, amics, regals d’aniversari al us nens … Us proposem oferir un val de regal quan vulgueu fer un regal original. Els vals regal poden realitzar-se o bé per import, tipus targeta regal i la persona que l’adquireix acaba de pagar l’import que li falti segons l’activitat escollida, o bé escollir una activitat concreta i abonar el preu de l’activitat.

  • Opció 1: L’activitat de La Granja de Navàs: es tracta d’una visita guiada amb monitor d’11h a 13h.
  • Opció 2: Passeu un matí amb el pastor i descobriu el dia a dia d’un pastor, el seu ramat d’ovelles i cabres i el gos d’atura.
  • Opció 3: Us agradaria fer una excursió a cavall? Ara us oferim la possibilitat a nens de més de 6 anys i grans de pujar a un cavall i sortir a cavalcar! Cap a les 13:00h, podreu gaudir allà mateix d’un dinar a un restaurant al mig de la natura!
  • Opció 4: Gaudí Experiència ofereix una forma diferent i única de conèixer Gaudí a Barcelona mitjançant una projecció amb tecnologia 4D i un àrea de murs interactius.
  • Opció 5: “Pastorets Superestel” una dinàmica, fresca i divertida versió del tema clàssic dels Pastorets. Les correries dels dos pastorets plenes de cançons i balls.

I si veus alguna altre activitat a la web que pensis que potser del teu interès per a fer un regal, consulta’ns. Aquí hem volgun incloure les més destacades però anem actualitzant proveïdors i continguts així que segur que podem trobar-te altres opcions.

Bon Nadal!

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *