Taller de circ a l’escola

Categories: Tallers i Activitats amb nens.

Voleu convertir la vostra classe en un circ? Doncs prepareuvos per tenir un munt d’artistes de circ, durant un dia! Aquí teniu l’oportunitat! A Taller de Circ a l’escola gaudireu del món del circ en tots els sentits! Podreu participar en un complet taller de circ on tots els alumnes seran els únics protagonistes del trapezi, la maroma d’equilibris, les xanques de mà i de peu, els hola-hops gegants, els rodets d’equilibri, els monocicles i rodetes, les saltabrinques, els minitramps i els malabars de tot tipus (diàbolos, bitlles, plats xinesos, pals de l’infern, catifes voladores…).

I si els vostres nens fan infantil, els més petits de l’escola, també podran gaudir de les caravanes de maquillatge, dels camerinos i jugar amb els instruments musicals.

I un cop cansats d’intentar ser uns bons artistes de circ, tots junts podreu veure un divertit espectacle de circ amb malabars, equilibris, acrobàcies, humor i participació del públic amb pallassos dels de sempre.

A Taller de Circ a l’escola disposeu d’un espai ampli enmig de la natura i per tant podreu relaxar-vos el professors mentre els nens estan jugant i també deixar una estona d’esbarjo lliure als nens a l’hora de dinar per poder descansar i gaudir de la natura. Les opcions per dinar són amplies, portar el vostre pícnic, o recuperar les energíes amb els menús del Circ o bé fer un mig, mig prenen un cafè després del pícnic.

En poques paraules, si el que voleu és passar un dia amb la classe i gaudir d’activitats junts … el Circ és el lloc perfecte!

Vídeo del Taller al Circ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *