Top 10 de Madrid per nens

Categories: Viatjar, vacances amb nens.

La llista top 10 Madrid per nens, aquesta pensada en activitats que podeu fer tota la família i visites recomanades pels més petits:

 1. Zoo Aquarium Madrid és l’únic a Europa que reuneix en un mateix espai: Zoo, dofins, Aquarium, aviari i altres instal·lacions amb rèptils, amfibis i peixos. També trobarem “La petita granja” amb diferents animals domèstics.
 2. Warner Bros Madrid: És un dels parcs més avantguardistes de tota Europa per les seves atraccions.
  – Pots gaudir de la segona Torre de Caiguda lliure més alta del món i desenes d’atraccions familiars i per a nens. Es divideix en cinc àrees temàtiques ambientades en escenaris de pel·lícules produïdes per la Warner Brothers i diverses zones dels Estats Units com Hollywood, Califòrnia o Nova York.
  – Està situat en el municipi de Sant Martín de la Vega, a 29 km al sud de Madrid.
  – Des de l’any 2006 ostenta el premi al Parc Temàtic Més Segur d’Espanya.
  – No permet l’entrada amb menjar ni beguda
 3. Parc d’atraccions Micropolix Madrid. Micropolix és una gran ciutat i funciona com a tal. Es tracta d’un espai que simula tota una ciutat dissenyada a mesura per als nens i per al gaudi en família.
  – Les activitats que poden fer són: micro TV, ràdio, ciber, xarxa vial, ludoteca, local d’assaig, institut de l’energia, teatre, parc amagat, estació de servei, servei de transport, jutjat, biblioteca…
  – Espais confort per als pares
  – Vas caminant per una ciutat. De sobte s’apropa un mag i et sorprèn amb un truc de màgia durant uns minuts.
  – Horari d’11:00h a 21:45h
  – Entrada i taquilles: c/ Salvador de Madariaga (davant del The Style Outlet)
 4. Parc natural Temàtic Faunia, és una mica més que un zoo, és un ampli espai temàtic i natural amb 4 ecosistemes i 13 àrees temàtiques adaptades a cada espècie, amb el seu propi hàbitat, temperatura, condicions de llum i humitat.
  – El visitant pot recórrer-ho en 4-5 hores caminant pels vials i seguint els senyals indicadors que es troben al llarg del recorregut
  – Adreça: Avinguda de les Comunitats 28 Madrid
  – Horaris: 10:30 a 18:00 h
 5. El Retiro és el parc més important de Madrid . El seu nom complet és Parc del Bon Retir.
  – En el Retiro hi ha centenars de racons que visitar i activitats que gaudir: espectacles de marionetes, músics, lectors de mans, endevins i vidents són algunes de les distraccions habituals.
  – Recomanem: El passeig amb barca, un xou de titelles i actors disfressats de personatges infantils passejant pel parc faran que els més petits es diverteixin.
  – També trobareu gronxadors en diferents parts del parc.
  – Horaris: Des d’octubre fins a abril: de 7:00 a 22:00 hores. Des de maig fins a setembre: de 7:00 a 24:00 hores.
 6. Museus. A Madrid són molts els museus que podem visitar, però en el Petit Explorador hem volgut fer una selecció de les visites més atractives per als nens i que així no s’avorreixin en els museus!
  Museu del Ratoncito Pérez
  Museu de Cera
  Caixaforum
  Museu Nacional Ciències Naturals
 7. Si els vostres fills són més de futbol, no podeu anar-vos de Madrid sense visitar els principals estadis amb els seus corresponents museus:
  Estadi Santiago Bernabéu al costat del museu del Reial Madrid
  Estadi Vicente Calderón i el museu de l’Atlètic de Madrid
 8. Planetari de Madrid: compta amb tres àrees d’exposicions, 50 projectors d’efectes especials que simulen el Sistema Solar, explosions estel·lars, púlsars, forats negres, galàxies, projectors de vídeo amb magnetoscopis, lectors de videodisc, etc.
  – Horari de tardor: Del 22 de setembre al 19 de desembre
 9. Una altra bona opció és anar a passar el dia a un centre comercial. On els adults podreu anar de compres i els nens podran gaudir de múltiples activitats! Us recomanem:
  Palacio del Gel. Trobareu les millors marques en diferentsbotigues, una pista de gel, bolera, cinemes, i un parc infantil…
  Madrid Xanadú. Un centre comercial amb tendes, restaurants, activitats per a nens, una pista d’esquí coberta, karts, cinemes, bolera…
 10. Magic Forest un lloc en el qual els nens se submergeixen en laberints, grimpen interminables plantes i tornen al món real per un tobogan de lava. El nou parc infantil de Kinépolis Madrid en el qual pares i nens podeu gaudir d’un entorn absolutament fascinant.
  – The Magic Forest està obert tots els dies de l’any, excepte 1 i 6 de gener.
  – Accés a la zona de jocs recomanat a nens entre 4 i 10 anys.
  – Els pares entren gratis i els nens menors de 4 anys també, sempre a càrrec d’un adult.
  – The Magic Forest està situat en Kinépolis Madrid


Madrid, una ciutat per descobrir amb els nens i també amb adolescents a Madrid o amb la parella per conèixer un Madrid tranquil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *