Tibidabo parc d’atraccions a Barcelona

Categories: Tallers i Activitats amb nens.

Tibidabo best experience!

Heu escoltat mai la cançó d’adrenalina?

Si la resposta és no, hauríeu. Perquè llavors podreu comprendre com se sent un en una atracció, en baixar i en anar corrent a buscar una altra.

Com diu la cançó:

És que el teu cos,
És pura adrenalina que per dins m’atrapa
Em té a la vora de la bogeria
Puja l’adrenalina!

Un dia al “Tibidabo” et dispara l’adrenalina i et deixa a la vora de la bogeria, sempre vols més. Repetir i repetir per sentir com el teu cor explota, com el teu cabell vola lliure i com amb els teus xiscles i els teus riures et deixes anar, llavors arribes a aquest punt en el qual ets feliç i vols que els altres també ho siguin.
La muntanya russa, la sínia, cavallets, les cadires, el vaixell, l’huracà … activitats per als més petits i per als més grans! Un lloc màgic, una muntanya on gaudir i un parc obert a tothom. Una màquina de somriures i de sorpreses. Espectacles, miralls, viatges, secrets … Un dia sencer per gaudir, viure al límit i de veritat.
Visitar aquest parc et produeix un plaer addictiu, et recorda que estàs viu i et repta a afrontar les teves pors, com per exemple, el que et suposa entrar al “Hotel Krueger”. Milers d’emocions, sentiment i sensacions et recorren per dins. Tot esdevé adrenalina que ens impulsa a fer bogeries agradables per tornar-nos bojos.
Sí estàs cansat, avorrit, trist o deprimit, no dubtis en venir a gaudir al parc i carregar les piles. I no oblidis portar als teus amics, companys o familiars, tot és més divertit en grup!

 

El Parc d’atraccions del Tibidabo a prop de Barcelona és una proposta per sortir amb nens a Barcelona, amb nens de totes les edats.  Al Tibidabo trobem espais i atraccions per a totes les edats.

 • Pels més petits, els nadons
 • Pels infantils de 3 a 5 anys
 • Pels mitjans de 6 a 10 anys
 • i pels més grans a partir d’11 anys trobem ja atraccions importants tipus:
  • la muntanya rusa vermella que en un passeig bastant llarg amb una gran baixada inicial és prou emocionant com per a deixar anar l’adrenalina.
  • el tobogan d’aigua, tot just al costat de la muntanya rusa, també és una opció per aquest grup. Amb aigua incorporada!

Com arribar al Tibidabo parc d’atraccions, a Barcelona?

 • En transport públic i econòmic la millor opció és agafar els FGC fins a la parada del Peu del Funicular. Recordeu que en aquesta parada els darrers vagons no paran! Així que poseu-vos al mig. Al baixar, només cal agafar el funicular de Vallvidrera, a la mateixa estació. Baixem a la darrera parada, Vallvidrera superior i aquí tenim l’opció d’anar caminant fins el parc, seran uns 15 minuts o bé esperar el bus 111 (bus del barri) que ens durà fins a dalt.
 • Un altre opció en transport públic és la línea L6 fins a Av. Tibidabo. Allà agafar el funicular del Tibidabo i després el tramvia blau. El preu d’aquesta opció és molt elevat.
 • Si aneu en cotxe particular hi ha un petit parking a les mateixes instal·lacions. Té un tamany mitjà així que cal arribar d’hora per trobar lloc.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *