Taller i Espectacle de Circ en familia

Categories: Tallers i Activitats amb nens.

Vols convertir-te en un artista de circ , per un dia ? Taller i Espectacle de Circ

Aquí tens l’oportunitat !

El passat mes vaig tenir l’oportunitat de sentir-me a la pell dels mateixos artistes del circ . Bicicletes d’una roda , cordes , hoola – hops i moltes , moltes més coses … em van fer gaudir del món del circ . Em vaig adonar que ser artista de circ és una cosa realment difícil i que posarnos a la seva pell , i intentar fer malabars és molt important per poder valorar la seva feina . Moltes vegades , des de fora , el difícil ens sembla fàcil , però això no vol dir que realment ho sigui .

Considero que aquest Taller i Espectacle de Circ és molt educatiu per a tots , tant per als més petits , com per als més grans, ja que uns i altres s’acaben animant a provar alguna activitat , de les diferents que ofereix el taller . I així valorar l’esforç que avui dia és una qualitat poc fomentada entre els nens .

El Circ , disposa d’un espai ampli, molt ampli, enmig de la natura. Aquells que necessitin un respir o , simplement vulguin relaxar-se, també trobaran en el circ un bar amb taules a l’aire lliure en què descansar i gaudir de la natura .

En poques paraules , si el que voleu és passar un dia en família i gaudir d’activitats , junts … el Circ és el lloc perfecte !

Recordar que el Petit Explorador us fa les reserves per anar al circ . Anar al circ en família o com a sortida escolar té un preu de 9 € / persona i inclou el taller i un espectacle participatiu . Per a aquells que vulgueu celebrar un aniversari en família , també és una opció .

Per reserves podeu enviar-nos un e-mail a circ@petitexplorador.com o trucar al 93 205 99 12 .

Bona Pasqua !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *