Taller d’invertebrats a l’escola Fedac Sant Andreu

Categories: Educació i nens.

L’altre dia vam estar amb els alumnes de 4t de primària de l’escola Fedac Sant Andreu fent un taller d’invertebrats vius.  Es tracta d’un taller per apropar aquests animals als nens i educar-los d’una forma divertida i dinàmica.

Com es desenvolupa el taller?

Aquest taller es realitza a l’aula. Durant el taller, en Sergi  (especialista en invertebrats) ens va mostrar moltes espècies diferents d’invertebrats mentre, un per un, ens explicava les característiques de cadascun d’ells, com viuen i es reprodueixen, quines diferències trobem entre ells, quines similituds, …  Per exemple, sabíeu que els escorpins brillen a la foscor?, o quantes potes tenen les aranyes?, o com podem observar una papallona sense que surti volant?

Després d’explicar-nos les característiques i curiositats d’aquests animals, vam tenir l’oportunitat d’observar-los de prop i tocar-los amb total seguretat.

Quins animals vam poder veure en aquest taller d’invertebrats?

Els invertebrats que va portar en Sergi venien de diferents indrets del món. Milpeus, papallones, crancs, insectes fulla, escarabats gegants, insectes pal, i fins i tot un escorpí i una taràntula (aquests dos últims sense verí)! Molts d’ells poden causar impressió però tots els animals escollits pel Sergi són totalment inofensius!

La veritat que els nens estaven molt interessats amb tot el que explicava en Sergi i van ser molt valents, volien tocar tots els animals! Fins i tot es van atrevir a tocar la taràntula!

Un taller fantàstic que ens va permetre veure i conèixer de molt a prop alguns dels invertebrats més exòtics i impressionants del món!

Si vols tenir més informació de l’activitat i vols conèixer aquests animals, pots contactar-nos a la web de Petit Explorador, amb els Tallers d’invertebrats.

A banda del taller d’invertebrats, també et pot interessar:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *