Les escales del metro de Barcelona s’omplen d’art

Categories: 06 Festes al juny.

Les escales del metro de Barcelona llueixen nous colors. De la mà dels Transports Metropolitans (TMB) de la ciutat, Swab Barcelona presenta en 9 escales d’accés a les estacions de metro les creacions de les escoles de disseny més rellevants de Catalunya.

Swab Stairs forma part del programa Swab Off i del projecte TMB Cultura, i té com a objectiu donar visibilitat al treball creatiu dels estudiants i, alhora, transformar artísticament un dels trajectes més quotidians de Barcelona. SWAB Barcelona vol estar present a tota la ciutat apropant l’art més emergent a milions de persones.

Els projectes escollits són dels alumnes Gisela Sole (ESDAP La Llotja); Rita Leite i Isabel Domènech (Elisava); Claudia Pla (ESDI); Lykke Groven (IED Barcelona); Irina Obis (EADT Tarragona); Aitor Auñon (EASD Pau Gargallo); Aniol Barris i Míriam Muñoz (ESDAP Olot); Weppe (ERAM Salt), i Alan Pol Peña Brun (EASD Serra i Abella).

 

Quan?

Sota el nom de Swab Stairs, aquesta intervenció artística es podrá veure del 18 de juny al 2 de juliol, com a preludi de SWAB Barcelona 2015, la Fira d’Art Contemporani Internacional, que es durà a terme del’1 al 4 d’octubre de 2015 al Pavelló Italià de la Fira.

L’acte de presentació de l’esdeveniment es realitzarà el dia 18 de juny, a les 12h, i tindrà lloc en el vestíbul de l’estació de Gran Via-Passeig de Gràcia (davant del cinema Comèdia), comptant amb la presència dels mitjans de comunicació. Participaran la directora de Publicitat i Identitat Corporativa de TMB, Mirka Borachok; el director de Swab Barcelona, Joaquín Díez-Cascón, i els estudiants guanyadors de les obres seleccionades.

On? 

Els millors treballs dels estudiants d’aquestes escoles ompliran de color les següents escales:

-L3 Liceu (Accés Rambla) – ESDAP La Llotja / Gisela Sole

-L4 Jaume I (Accés Pl. de l’Àngel)- Elisava / Rita Leite i Isabel Domènech

-L2 Pg. Gràcia/Gran Via (Accés Zara)- ESDI/ Claudia Pla

-L2 Pg. Gràcia/ Gran Via (Accés Comèdia) – IED Barcelona/ Lykke Groven

-L4 Pg. Gràcia- EADT Tarragona/ Irina Obis

-L5 Sagrada Família (Accés Av. Gaudí) –Pau Gargallo/ Aitor Auñon

-L3 Drassanes (Accés Rambla) – ESDAP Olot/ Aniol Barris i Míriam Muñoz

-L3 Drassanes (Accés Santa Mònica) – ERAM Salt/ Weppe

-L1 Torrassa (Accés Avinguda Catalunya)- EASD Serra i Abella/ Alan Pol Peña Brun

 

 

SWAB Barcelona

SWAB Barcelona fundada en 2006 sorgeix com una iniciativa d’Espai d’Art Contemporani Diezy7, Col·lecció privada de Barcelona, des dels seus inicis va comptar amb el suport d’importants Galeries nacionals i internacionals amb el respatller de l’ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Aquest any presenta la seva propera edició del 01-04 d’Octubre consolidant les seves noves dates i la seva ubicació al Pavelló Italià.

Per a més informació en relació a SWAB, Fira d’Art Contemporani Internacional de Barcelona, consultin: www.swab.es

 

Les escales del metro de Barcelona s’omplen d’art!!!! Les escales del metro llueixen les creacions de les escoles de disseny més rellevants de Catalunya. Teniu fins el 2 de juliol per anar a visitar aquestes obres artístiques en família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *