Star Wars Land, el nou parc temàtic de Disney

Categories: Viatjar, vacances amb nens.

Star Wars Land, són dos nous parcs temàtics dedicats al món de la saga de Star Wars. S’obriran en 2019 en Disneylandia i en Disney World.

Aquests parcs prometen ser d’allò més moderns en quant a tecnologia i immersió dins del món dels parcs Disney.

Disney encara no ha revelat molts detalls de Star Wars Land. Sí va anunciar que l’àrea està ambientada en un planeta encara no especificat de la vora exterior de la galàxia.

Star Wars Land permetrà que els nens puguin experimentar el que és “asseure’s en la cantina (de Mos Eisley) o en la cabina del Millennium Falcon”, per exemple.

On estaran Star Wars Land?  

Els dos parcs se situaran a Estats Units. Concretament, un s’obrirà a Disneyland en Anaheim (Califòrnia) i l’altre en Disney World d’Orlando (Florida).

 

Atraccions de Star Wars Land

El parc temàtic constarà de 14 hectàrees sobre la Guerra de les Galàxies, el major parc temàtic de la seva història. De moment s’han confirmat dues noves atraccions:

  • Una on podrem volar a bord del Millennium Falcon. Serà tan interactiu que les decisions que prenguin els visitants tindran conseqüència en el seu recorregut. Per exemple, si condueixes estupendament el Millennium Falcon en el simulador, és possible que després descobreixis que un cazarrecompensas t’està seguint pel parc.
  • I la segona atracció ens posarà al centre d’una batalla entre la Nova Ordre i la Resistència. On per descomptat portarem el nostre Lightsaber.
  • Una de les àrees de Star Wars Land recrea un mercat, idèntic al vist en les escenes de Mos Eisley, en Star Wars: A New Hope (1977). Tindrà el seu aire de mescla de races i figures exòtiques pròpies dels llocs situats en els confinis de la galàxia.
  • En Star Wars Land estan creant un lloc que és una extensió de l’Univers de la guerra de les galàxies. El parc estarà ple de personatges fantàstics propis de Star Wars. I nous personatges que han dissenyat per al parc.
  • També està treballant en una atracció inspirada en Avatar. Aquesta atracció farà que els visitants se sentin com si estiguessin caminant per Pandora.

 

En resum, ara només ens queda esperar dos anys al fet que Disney obri les portes de Star Wars Land. La qual cosa apunta a ser èpic i tota una experiència per a totes les edats!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *