Sortir amb els nens a Navàs

Categories: Allotjaments i Restaurants amb nens, Natura i Esport amb nens, i Tallers i Activitats amb nens.

Navàs és un municipi ubicat a l’extrem nord de la comarca del Bages, la porta de la comarca del Berguedà. Un racó a prop de Barcelona que s’estén des de la vall del riu Llobregat per l’est fins a la conca del Cardener per l’oest. Navàs és un lloc en plena natura on poder desconnectar, fer salut, relaxar-te, gaudir de la família i els amics, etc. Per tot això al Petit Explorador creiem que sortir amb els nens a Navàs és una de les millors opcions per anar a passar el dia a la natura amb els nens sense marxar molt lluny de Barcelona.

Que podeu fer a Navàs?

Una activitat estupenda per a nens petits és anar a visitar la Granja de Navàs. L’activitat es tracta d’una visita guiada a la Granja de Navàs amb monitor d’11h a 13h.  La visita a la Granja de Navàs la fareu acompanyats d’un monitor que transmet el seu respecte i atenció cap els animals, a més de tindre un tracte fantàstic amb els nens i molta paciència amb els més petits.

Durant el recorregut gaudireu de la proximitat amb els animals, poder tocar-los i interactuar amb ells és tota una experiència per als nens i La Granja ho fa possible.

A la granja podreu veure tots aquests animals:

 • Grangeta: veure i donar menjar als animals de granja, les cabres, ovelles, porcs, oques…
 • Animals salvatges: veure’ls de ben a prop i potser fins i tot tocar-los! Els nens i nenes podran conèixer l’emú, la daina, l’ós rentador, el coartí o el porc espí africà.
 • Aviari: veure i tocar tota mena d’ocells: lloros, cotorres, paons reials, gallines de races exòtiques…
 • Toca-toca d’animals exòtics: taràntula, serp, ericó, vidriol, llangardaix gegant, camaleó…
 • Rapinyaires: el falcó, el duc, l’àliga, l’òliba…

On dinar?

Al mig dia podeu dinar al Restaurant de Nàvas, un restaurant amb menú per als pares de cuina mediterrània de sempre amb el toc d’autor i buscant aquells sabors que deixen empremta. Però els nens també trobaran un menú infantil per a ells amb: mini hamburgueses, pasta a la bolonyesa i patates rústiques. En tots els menús de la carta predominen els productes frescos, artesans, de proximitat i de temporada del territori. Aquí podreu descansar i agafar forces per continuar passant-ho bé a Navàs!

Si voleu quedar-vos a la Granja NO disposen de servei restaurant, però tenen una gran zona de pícnic exterior. Ideal pels dies que fa bon temps, a més podreu  portar de casa els plats preferits dels petits!

A la tarda

A la tarda cada temporada la granja fa una activitat: la gran gimcana, el carnestoltes, la granja a l’estiu on gaudireu de jocs d’aigua, el caga tió… Podeu consultar l’activitat de tarda aquí.

Una altre opció és aprofitar el viatge fins a Navàs per descobrir l’entorn practicant el senderisme per diferents rutes, o senzillament descobrint els vestigis arqueològics en espais com el Pla de Sant Pere a Sant Cugat.

Com arribar fins a Navàs?

 • Des de Berga hi ha 25,2 km fins a Navàs, si aneu per la per C-16 són uns 18 minuts en cotxe.
 • Des de Manresa hi ha 25,7 Km fins a Navàs, si aneu per C-16 i C-25 són uns 19 minuts en cotxe.
 • Des de Cardona hi ha 29,5 Km fins a Navàs, si aneu per la per BV- 4235 són uns 37 minuts en cotxe.
 • Des de Montserrat hi ha 45,9 Km fins a Navàs, si aneu per C-16 són uns 42 minuts en cotxe.
 • Des de Barcelona hi ha 86 km fins a Navàs, si aneu per la per C-16 i C-58 és 1 hora en cotxe.
 • Des de Girona hi ha 113 km fins a Navàs, si aneu per la per C-25 és 1 hora i 8 minuts en cotxe.

 

Aneu a la Granja de Navàs,  i viviu una experiència molt positiva i recomanable tant per als pares com per als nens. Gràcies a llocs com aquest on la proximitat als animals és tant propera despertareu un sentiment de respecte i admiració cap a tots els essers vius en els vostres fills!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *