Sorteig CD Landry el Rumbero

Categories: Llibres i Jocs per nens.

Felicitats Carol i Aina! Heu sigut les guanyadores del  CD Landry el Rumbero. Ara el podreu escolar a casa a totes hores!

 

Avui al Petit Explorador et volem donar la oportunitat d’aconseguir el teu CD de Rumba Catalana, amb el sorteig CD Landry el Rumbero!

Que és Landry el Rumbero?

Landry el Rumbero vol transmetre a la canalla la tradició cultural i musical del nostre país mitjançant la Rumba Catalana. Amb aquest estil com a base, Landry interpreta cançons pròpies i versions tradicionals per aconseguir que tothom conegui la Rumba Catalana mentre balla al ritme del ventilador.

Com són els concerts de Landry el Rumbero?

Durant el concert, cada cançó té un joc diferent per fer participar els espectadors. La idea és crear un espai de participació, educació i diversió mitjançant la rumba. A més a més, es fa un repàs de cançons tradicionals catalanes en clau de rumba. El públic tindrà l’oportunitat de cantar les cançons tradicionals que ja coneix, d’aprendre’n de noves, de formar rotllanes per ballar el Booggie-woogie, o de fer una fila de ball encapçalada pel company caní de Landry.

Sorteig CD Landry el Rumbero

Si vosaltres també voleu escoltar les cançons de Landry el Rumbero, al Petit Explorador sortegem 1CD amb les seves cançons!

Per participar en el sorteig només heu de deixar un comentari en aquest post del blog explicant-nos com o quan us agrada escoltar música amb els vostres fills.

Observacions:
– Podeu participar fins al dia 22 de Maig
– El sorteig es farà amb el número de l’onze. El guanyador serà el que coincideixi amb el número.
– El guanyador rebra un email amb tota la informació.
– El Petit Explorador es reserva el dret de passar al següent suplent si el guanyador no compleix les bases del sorteig, alguns dels requisits o normes.

Comentaris

 1. Laura

  A casa escoltem molta música i sempre ballem amb el Bruc(que li encanta!!). A més no parem de cantar i ballar cançons infantils, que serveeixen per diferents moments: la masovera per adormir-se, els petits titelles per calmar-se…

 2. margarida Torras

  A casa a través de la tele convertim el menjador en una pista de ball i al cotxe sempre és la millor companyia

 3. Belen Hidalgo

  Hem vist el landry uns quants cops i ens encanta!!! A casa sona la música sempre!! I al cotxe ens alliberem cantant a tope!!!

  • Landry el Rumbero

   Felicitats Carol i Aina! Gràcies per participar, el vostre súper regal ha sortit avui cap a casa vostra.

   Una abraçada!

 4. Laura

  Dissabtes al matí, mentre jo feinejo per casa i ell juga o fa deures. Si la cançó ens agrada molt, fem un descans per ballar i gaudir-la de valent!

 5. Carol

  Qualsevol moment és bo per escoltar bona música però sobretot ens agrada escoltar música quan anem en cotxe o els dies de festa pel matí a casa.

 6. Laura DeGo

  Tot el dia és bo per escoltar música però al cotxe dona molt joc però últimament hem descobert escoltar música durant l’estona que som a ma banyera i és fantàstic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *