Sorteig CD Landry el Rumbero

Categories: Llibres i Jocs per nens.

Avui al Petit Explorador et volem donar la oportunitat d’aconseguir el teu CD de Rumba Catalana, amb el sorteig CD Landry el Rumbero!

Que és Landry el Rumbero?

Landry el Rumbero vol transmetre a la canalla la tradició cultural i musical del nostre país mitjançant la Rumba Catalana. Amb aquest estil com a base, Landry interpreta cançons pròpies i versions tradicionals per aconseguir que tothom conegui la Rumba Catalana mentre balla al ritme del ventilador.

Com són els concerts de Landry el Rumbero?

Durant el concert, cada cançó té un joc diferent per fer participar els espectadors. La idea és crear un espai de participació, educació i diversió mitjançant la rumba. A més a més, es fa un repàs de cançons tradicionals catalanes en clau de rumba. El públic tindrà l’oportunitat de cantar les cançons tradicionals que ja coneix, d’aprendre’n de noves, de formar rotllanes per ballar el Booggie-woogie, o de fer una fila de ball encapçalada pel company caní de Landry.

Sorteig CD Landry el Rumbero

Si vosaltres també voleu escoltar les cançons de Landry el Rumbero, al Petit Explorador sortegem 1CD amb les seves cançons!

Per participar en el sorteig només heu de deixar un comentari en aquest post del blog explicant-nos com o quan us agrada escoltar música amb els vostres fills.

Observacions:
– Podeu participar fins al dia 28 de Maig
– El sorteig es farà el dimarts 30 de maig amb el nombre de l’onze. El guanyador serà el que coincideixi amb el número.
– El guanyador rebra un email amb tota la informació.
– El Petit Explorador es reserva el dret de passar al següent suplent si el guanyador no compleix les bases del sorteig, alguns dels requisits o normes.

Comentaris

  1. Laura

    Dissabtes al matí, mentre jo feinejo per casa i ell juga o fa deures. Si la cançó ens agrada molt, fem un descans per ballar i gaudir-la de valent!

  2. Carol

    Qualsevol moment és bo per escoltar bona música però sobretot ens agrada escoltar música quan anem en cotxe o els dies de festa pel matí a casa.

  3. Laura DeGo

    Tot el dia és bo per escoltar música però al cotxe dona molt joc però últimament hem descobert escoltar música durant l’estona que som a ma banyera i és fantàstic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *