Sister Act el musical

Categories: Teatre, Música i Espectacles amb nens.

Aquests dies tenim a Barcelona Sister Act el musical. al Teatre Tívoli. Es tracta d’un musical sobre la coneguda pel·lícula de Whoopi Goldberg, Sister Act. Una història divertida sobre la vida de Deloris Van Cartier, una jove cantant que intenta donar-se a conèixer en el món de l’espectacle. La seva vida dona un gir inesperat quan és testimoni d’un assessinat. Aleshores ha d’amagar-se en un convent on els seu amor per la música contagia fins i tot a la “mare superiora”. Deloris, convertida en una “germana” més, revoluciona la tranquil·la vida de la comunitat religiosa fins que, poc a poc, i gràcies a la gran estrella que porta dintre, aconsegueix guanyar-se l’admiració i l’estima de totes les “germanes”. Una divertida comèdia musical.

Que destacaríem del musical de Sister Act?

  • El vestuari original de les monges en les seves actuacions que tot i mantenir l’estil tradicional del seu “hàbit”, la transformació és alegre i dona un toc d’humor a les escenes.
  • “L’intercanvi 2.0” al finalitzar l’espectacle, quan els actors i actrius es volquen amb el públic fins i tot baixant de l’escenari.

Que milloraríem del Teatre Tívoli?

  • L’acústica. Realment, si estàs al segon pis, com va ser el nostre cas, la sonoritat es perd molt.
  • La il·luminació. Un altre cop, des del segon pis era difícil sentir-se còmode al teatre amb els focus a darrera.

Que trobem molt exagerat dels musicals?

  • El preu. S’ha fet una gran campanya per acostar el teatre al públic infantil, i cada vegada a un públic més petit, doncs podem veure “teatre per a nadons” o el que altres anomenen “estimulació” per a nadons a Barcelona i a la resta de provincies de Catalunya. Però el públic més adolescent o juvenil encara no te un espai per continuar amb aquesta possiblitat de gaudir de la màgia d’un escenari. Els musicals son una de les poques opcions que hi ha per aquest públic però els preus són super elevats.
  • Per a quí es fan aquests espectacles? Per la multitud d’entrades de regal que s’ofereix als grans promotors? Pels turistes?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *