Setmana de Costa Rica ecològica i sostenible

Categories: 09 Festes al setembre.

Setmana de Costa Rica ecològica i sostenible l’any del turisme sostenible. Veniu a conèixer la destinació en una experiència única.

 

Costa Rica

És un país centreamericà que està valorat com un de les destinacions internacionals més visitades. Encara que el país és petit i cobreix solament el 0.03% de la superfície del planeta, té el privilegi de ser l’hàbitat del 5% de la biodiversitat mundial. El 25.58% del seu territori està protegit sota diverses formes de conservació.

Costa Rica, ofereix a més un excel·lent escenari per a les inversions i l’establiment d’importants empreses internacionals. Gràcies al reconegut nivell acadèmic de la seva població, al bon estàndard de serveis  i a la seva estabilitat sociopolítica, no en va,  el país va abolir l’exèrcit en 1.949. Democràcia i Pau.

 

Costa Rica país Sostenible 

Amb l’objectiu de ser el primer país carboni neutral al món per a l’any 2021, les pràctiques sostenibles s’observen en totes les regions del país, en totes les indústries, és  adoptada per tots els ciutadans i benvolgut pels visitants.

Des de la cuina local de Costa Rica, l’artesania, als costums i festes populars, la sostenibilitat està arrelada profundament en la seva cultura i les tradicions de Costa Rica.

Els costarricenses estan orgullosos de viure i protegir el ric medi ambient del seu país. Costa Rica produeix gairebé el 93 per cent de la seva electricitat de recursos renovables i el 30 per cent del seu territori està protegit com a terreny natural. Un pioner en l’àmbit de la sostenibilitat, Costa Rica és un model per a les pràctiques sostenibles per a moltes indústries de la regió i de tot el món.

 

 

Àrees protegides

Afortunadament, aquest tresor natural està protegit pel Sistema Nacional d’Àrees de Conservació. Que preserva un total de 25 per cent del territori nacional, on els visitants poden gaudir de:

  • majestuosos volcans
  • platges del Pacífic i del Carib
  • selves tropicals

I tot sense haver de viatjar llargues distàncies!

Per a nosaltres en un gran plaure convidar-li a visitar i descobrir les nostres meravelles naturals del país de la Pura Vida.

 

Setmana de Costa Rica ecològica i sostenible

  • Quan? Del 26 de setembre al 3 d’octubre, de 10:00 a 21:00
  • On? a Pedralbes Centre ( Avd. Diagonal, 609-615 – 08028 Barcelona)

Es realitzaran diferents activitats familiars amb sabor típic costarricense: pinta cares, taller d’art, un memory, un photocall, visual, una activitat musical… I un sorteig d’un viatge a Costa Rica!

 

Vols guanyar un viatge a Costa Rica?

Convidem a totes les famílies a viure l’esperit de Costa  Rica, el País de la Pura Vida. Del 26 de setembre al 3 d’octubre, de 10:00 a 21:00 a Pedralbes Centre ( Avd. Diagonal, 609-615 – 08028 Barcelona) , es realitzaran diferents activitats familiars amb sabor típic costarricense. A cada participant se li lliurarà un passaport, que una vegada segellat amb totes les proves, entrarà en el sorteig d’un fabulós Viatge a Costa Rica.

Setmana de Costa Rica ecològica i sostenible

Gaudeix amb la teva família!

365 DIES DE PURA VIDA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *