Sant Joan amb nens

Categories: 06 Festes al juny.

Idees per a celebrar el Sant Joan amb els nens! El 23 de juny, se celebra la tradicional revetlla de Sant Joan a Catalunya. Una festa amb fogueres, focs artificials, trobades familiars i reunions d’amics.

Al Petit Explorador us proposem idees per fer la nit més curta de l’any una celebració familiar inoblidable!

Sant Joan amb nens: 

  1. Els petards són imprescindibles en aquesta celebració. Els millors per a nens petits són les bombetes i les bengales. Però, els nens també gaudiran veient com els grans tiren focs artificials.
  2. Per a aquest dia no pot faltar la tradicional coca de Sant Joan, amb pinyons, crema i fruita confitada.
  3. Tampoc poden faltar el cava per brindar els adults i alguna beguda per als nens: champín (el cava per als nens), sucs, o algun refresc.
  4. Per descomptat, també es pot sopar a la platja o a l’aire lliure, preparant el menjar entre tots.
  5. Durant la nit podem passejar i veure les fogueres instal·lades als carrers. O si ho preferiu podeu anar per la costa, a la platja sempre hi ha ambient!
  6. Si els nens volen saltar la foguera assegura’t que està baixeta, sent sempre convenient que algun adult salti amb ells o vigili la situació.
  7. Si el lloc triat és la platja, també podeu donar-vos el típic bany de mitjanit, sempre que el temps ho permeti. Segur que els nostres fills no ho oblidaran en molt temps.
  8. Una idea per a celebrar la nit amb els nens és recopilar ritus tradicionals i fer-los al costat de la teva família. Cada país té els seus: es cremen papers amb desitjos, es menja alguna fruita especial, es reciten alguns versos…
  9. Una bona opció és fer una escapada familiar a un allotjament amb activitats organitzades per a nens. El Vilar Rural celebra el Sant Joan amb unes ofertes especials per a tots vosaltres!
  10. Aquestes Sant Joan us mereixeu un capritx! Pels més atrevits us recomanem fer un viatge familiar. Visiteu la regió de Flandes amb els nens, un indret que us seduirà.
Precaucions per Sant Joan amb nens

Decideixis el que decideixis fer amb els nens aquest Sant Joan, no oblidis que en aquesta nit és molt important prendre certes precaucions perquè entre les fogueres i els petards, un es pot portar un bon ensurt. És una nit per gaudir, no per haver d’acudir al centre d’urgències per haver sofert un lamentable accident.

En definitiva, ja veus que pots trobar el pla perfecte per passar la nit més curta de l’any amb els teus fills. Revetlla i nens no són incompatibles. Aquesta nit de Sant Joan gaudeix de la diversió amb els nens!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *