Idees per assolir el repte econòmic de la Magic Line

Categories: Natura i Esport amb nens.

La Magic Line és la mobilització solidària en favor de les persones que es troben en situació vulnerable. La ML és una caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu.

L’esdeveniment promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada.

Si heu decidit participar haureu de fer accions de sensibilització i captació de fons per aconseguir el vostre repte.

Al Petit Explorador us donem alguns consells per tal d’aconseguir assolir el repte econòmic de manera més fàcil:

 

  1. Explica el repte solidari

Primer de tot agafeu el mòbil o llibreta d’adreces de correu electrònic i qualsevol altre lloc en el qual pugueu tenir llistes de familiars, amics, veïns, amics del col·legi, contactes de negocis, metges, etc. Organitzeu la llista segons el tipus de contacte (familiar, amic, company de treball) i d’acord a la probabilitat que existeix d’ajudar a la Magic Line (el més probable, probable, menys probable). Llavors, comença a informar als quals estarien molt interessats en primer lloc, i fes-ho amb entusiasme!

Quan la gent coneix la destinació de la recaptació, són més propensos a donar aportacions econòmiques a la causa. Assegurat d’explicar a tothom amb detalls que és la Magic Line i a on aniran destinats els diners. Et pots ajudar informant també a través de les xarxes socials.

  1. Vendre Productes Magic Line:

Des de la Magic Line us ofereixen productes per ajudar-vos a assolir el repte solidari. Feu la compra online a través del vostre Espai Equip i el benefici de cada producte us pujarà el marcador solidari de l’equip.

En fer la comanda, indiqueu quin dia passareu a recollir-la a la botiga Magic Line, al Carrer Puiggarí, 5-7 de Barcelona. A la feina, la família, una paradeta a l’escola… segur que trobeu espais on vendre els productes ML.

Els productes de la Magic Line 2017 són:

  • Samarretes – 10 €
  • Llibretes Magic Line – 4 €
  • Polseres Magic Line – 2 €
  • Talonaris d’il·lusions – 1 €/butlleta
  1. Fer una paradeta per vendre pastissos.

Una bona idea per recaptar diners per a la Magic Line consisteix a muntar al pati de l’escola/ al despatx de l’oficina, etc. una paradeta amb diferents productes de menjar: pastissos, galetes, entrepans, begudes, etc.

Feu un comunicat oficial perquè la resta de companys us comprin el seu esmorzar aquell dia i, a poc a poc, anireu aconseguint diners per a la Magic Line.

  1. Mercat solidari

Organitza un mercat ambulant solidari amb voluntaris que estiguin disposats a vendre productes que no utilitzin: roba vella, aparells utilitzats, joguines amb les quals els nens ja no juguen…

Els beneficis que aconseguiu de la venda dels articles us ajudaran a augmentar el repte solidari del vostre equip.

  1. Organitza esdeveniments i activitats lúdiques

Els esdeveniments poden ser una excel·lent manera d’aprendre, formar-se i divertir-se mentre a la vegada es recapten fons. Per exemple: una activitat esportiva per preparar-vos pel dia de la Magic Line o una festa per presentar la ML (aquí podeu aprofitar per vendre: pastissos, productes ML, etc.).

 

 

I per últim, recorda que #PetitBML és molt més que una caminada, és un compromís amb els qui més ho necessiten. Sigues part de la Magic Line 2017 realitzant accions per recaptar diners i aconseguir entre tots el repte solidari per aquell qui més ho necessiten.

Ens esperen quilòmetres d’il·lusions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *