Reprís al TNC

Categories: Teatre, Música i Espectacles amb nens.

Reprís és un dels espectacles de la companyia “Teatre Mòbil” que podem veure fins al dia 16 d’aquest mes a la “Sala Gran” del TNC.

Amb Repris farem un viatge en tren. Però no un tren qualsevol! Un tren ple d’artistes del circ!

El Senyor Carbonell i els ferroviaris Ramiro i Ronconi portaran als artistes fins al circ. Durant el trajecte coneixerem la família Coconardi, ensinistrador de micos; una nena trapezista; el Mag Asun Dena, expert en desaparicions; “Els Germans” Bistró amb la seva música ja Guillem Tell i la seva perfecta punteria.

Els tres actors de la companyia “Teatre Mòbil” es converteixen fins a dinou personatges diferents que ens faran riure i gaudir.

Els comediants aconsegueixen connectar perfectament amb el públic, fent-lo partícip del món del circ, la màgia i la música. És una obra dirigida a nens i nenes però on tota la família es divertirà.

Aprendre una mica més:

El “Teatre Nacional de Catalunya” es va començar a construir l’any 1991 i es va inaugurar el 11 de setembre de 1997, coincidint amb la Diada de Catalunya. Va ser creat per la Conselleria de Cultura de la Generalitat i se situa al costat de la Plaça de les Glòries. El seu dissenyador va ser Ricardo Bufill i va crear un edifici de grans dimensions amb arquitectura d’estil clàssic però alhora modern.

El TNC, teatre públic, garanteix l’interès cultural, artístic i social. Té com a objectius potenciar el teatre contemporani, revisar la tradició clàssica i incentivar la dansa, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *