Regals originals per a mestres

Categories: Productes i Botigues per nens.

Ha estat un curs llarg i dur en el qual tota la classe ha treballat molt, ha après i ha crescut, i tot això, gràcies a aquest gran profe que ha guiat (amb paciència infinita) als teus fills en aquests llargs trimestres.

El seu esforç mereix una recompensa que li arribi al cor, doncs el seu treball va més enllà d’ensenyar-los les matèries curriculars; ensenya als seus alumnes a ser persones i els ajuda a créixer i evolucionar.

Avui al Petit Explorador t’oferim un llistat d’idees de regals originals per a mestres: 

 

1. USB personalitzat amb fotos del curs

Regals originals per a mestres

Un record original, bonic, personalitzat i alhora útil amb el qual encertaràs segur. Són moltes les opcions que podeu trobar per triar l’USB, tant de capacitat d’emmagatzematge com de forma, color…

 

2. Conte personalitzat

Regals originals per a mestres

Un llibre sempre és un encert, i si es tracta d’un conte personalitzat, encara més. Podreu personalitzar el conte que vulgueu i fer protagonistes d’una història meravellosa als vostres fills i als seus profes. Un regal que encantarà a tots, i més si són alumnes d’infantil o primària.

 

3. Llavors o una planta

Regals originals per a mestres

Què és l’ensenyament si no sembrar i conrear l’educació en els nens? Regala a la professora un test personalitzat amb el seu nom i una frase, una borsa de substrat, una regadora, i unes llavors.

 

4. Tassa amb foto de la classe

Regals originals per a mestres

És un clàssic, i a vegades, en els regals, els clàssics també són sinònim d’èxit. Ideal per tenir un detall amb aquest professor, que, malgrat no haver estat el tutor, s’ha implicat al màxim amb els seus alumnes. Podreu encarregar-la en qualsevol botiga de fotografia, ja sigui física o online.

 

5. Pack relax

Regals originals per a mestres

Una idea molt original, és preparar un pack especial per al final de curs, és a dir un kit amb tot de productes pensats per a la relaxació dels profes després del llarg curs.

 

6. Miniprojector per smartphone

Regals originals per a mestres

És un regal útil, i sobretot, per a un professor, que pot reproduir qualsevol contingut multimèdia en un aula amb tan sol un telèfon i una paret. El regal ideal per als professors amants de les noves tecnologies!

 

7. Cofre d’experiències

Regals originals per a mestres

Contenen experiències amb milers d’activitats per a tots els gustos i butxaques. Un regal socorregut, sí, però també molt útil, tant pel que regala com pel que rep el regal.

 

8. Agenda per a professors

Regals originals per a mestres

Regala-li una agenda perquè segueixi omplint les seves pàgines amb molta alegria i totes aquestes bones idees. De dilluns a diumenge tindrà espai per tenir-ho tot sota control, ben apuntat i organitzat.

I per posar-li molta alegria als seus dies i fer-los encara més bonics, podeu completar el regal amb adhesius, rotuladors, colors, estoig i tots els elements de papereria que vulgueu! Així podrà marcar totes aquestes coses importants del teu dia a dia.

 

9. Joia personalitzada

Regals originals per a mestres

Si estàs buscant un regal especial per a la professora, mestra, seño del teu fill, segur que encertaràs amb una joia personalitzada. Pots posar el nom de la classe, el curs, l’any, un nom… Es pot personalitzar amb fotos i gravats, i els hi ha de mil maneres i amb milers de detalls.

 

10. Davantal personalitzat amb tots els dibuixos dels nens

Regals originals per a mestres

És un regal col·lectiu de tota la classe i el millor és que ho poden fer també els més petits amb els seus dibuixos. És el regal perfecte per a professores de guarderia. És important unificar perquè quedi més bonic, per exemple, el nom del nen a dalt, que es dibuixin a ells mateixos o que dibuixin a la professora.

Comentaris

 1. Roger

  Això dels regals als mestres per final de curs no és una mica… escola concertada,
  La feina del mestre és la que és i orgull de sero

  • Hola Roger,

   Tens raó, hi ha col·legis que els tenen prohibits els records de final de curs per normativa interna, ja que de vegades aquests regals sobrepassen el que s’entén per un detallet.

   D’altra banda, són molts els pares de diferents col·legis que decideixen fer un detall d’agraïment al professor a final de curs perquè tinguin un record per sempre dels nostres fills.

   Aquesta decisió depèn de cada grup classe. I aquí podeu trobar algunes idees pels que us animeu a donar-li un detallet dels moments compartits del curs al mestre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *