REGAL ENTRADES La Bella i la Bestia

Categories: Tallers i Activitats amb nens.

Regalem un pack de 4 entrades per anar a veure la Bella i la Bèstia aquest diumenge 24 de març, a les 17:00h. Aprofita aquest regal entrades La Bella i la Bestia.

Per poder participar en el sorteig del pack de 4 entrades heu d’escriure una valoració en aquesta fitxa explicant-nos quins plans teniu per Setmana Santa amb els vostres nens!

Tenim 4 entrades pels guanyadors amb els plans més originals i divertits!

  • Observacions
    -El sorteig es farà el divendres 22 de març a les 9h del matí.
    -Els guanyadors rebran un email durant el matí fins les 12h amb les dades per recollir les entrades.

Aquests i més sortejos els trobareu al blog del Petit Explorador o la web del Petit Explorador. Consulteu la nostra secció d’activitats infantils a Catalunya i Barcelona i la d’activitats gratis!

Al web del Petit Explorador podreu participar d’aquests i altres sortejos i regals d’entrades. Treballem amb molts tallers, teatres i centres que ofereixen les seves activitats per a nens i sempre podeu oferir les vostres activitats si es que treballeu en un centre per a nens!

Subscriviu-vos al nostres newsletter i rebreu informació de les sortides especials per nadal, carnestoltes, halloween o la castanyada i altres que organitzem per a vosaltres. I també dels sortejos i regal d’entrades que fem continuament! Benvinguts al Petit Explorador, la vostra web d‘activitats infantils i familiars per  a nens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *