Rebaixes amb nens

Categories: Productes i Botigues per nens.

La roba per a nens pot resultar una despesa bastant elevada per a les famílies, ja que creixen molt ràpid i moltes vegades comprem roba o calçat que sabem que de seguida se’ls quedarà petit. Per això, molts pares esperem l’arribada de les rebaixes per comprar roba per a nens barata, sense renunciar a la qualitat. Avui al Petit Explorador et donem alguns consells per anar de rebaixes amb nens!

 

Rebaixes amb nens

1. Fes una llista

Perquè no caiguis en la temptació de fer-te amb coses que realment no necessites pel simple fet que estan a bon preu, és convenient sortir de casa amb una llista de necessitats.

És necessari que facis un petit inventari del que ja tens a casa, i del que vas a necessitar. D’aquesta forma, quan acudeixis a comprar sabràs què és el que realment t’interessa.

Rebaixes amb nens

2. Fixa un pressupost

Abans de comprar, és bona idea acordar el pressupost màxim per realitzar totes les compres per al teu fill. Val més gastar allò que tenim que no tirar de la targeta a la babalà i sofrir a final de mes.

Rebaixes amb nens

3. Aprofita per comprar coses de bona qualitat

En temporada de vegades és complicat accedir a segons quines marques o qualitats pel seu elevat preu. Segur que hi ha coses que t’enamoren, realitzades amb teixits d’una gran qualitat i amb acabats i dissenys perfectes que gràcies a les rebaixes es converteixen en assequibles.

Si teniu algun esdeveniment durant l’any com unes noces o una comunió, aprofiteu per comprar mini corbates, vestidets o el que sigui necessari i us agradi. Ho aconseguireu a meitat de preu!

Rebaixes amb nens

4. Inverteix en bàsics

Fes-te amb les anomenades peces de “fons d’armari”. Això no significa que no us doneu un capritx, però intenteu comprar peces que siguin fàcils de combinar i que “us donin joc” a l’hora de crear looks diferents. D’aquesta manera, li traureu més partit a cada peça.

Rebaixes amb nens

5. Compra la talla adequada

Si no compres la talla adequada, tens totes les paperetes que acabi penjant de l’armari sense haver tallat ni l’etiqueta. No compris peces pensant que l’any que ve els anirà bé, etc ja que això no és fàcil de preveure. Ningú pot saber per endavant si tindran un estirón.

Rebaixes amb nens

6. Planifica per a la següent estació de l’any

Però si decideixes comprar-li roba per a la següent estació de l’any, convindria que tinguessis en compte que pot necessitar una o dues talles més que les que estigui usant.

Si no vols arriscar-te molt, pots comprar peces que solen anar millor als nens durant més temps, encara que creixin.

Les jaquetes de punt i les samarretes són les dues peces que solen quedar bé encara que no hagis encertat al cent per cent amb la talla. No obstant això, uns pantalons o faldilla, o un bodi de bebè que s’hagin quedat petits ja podran usar-se perquè resultaran incòmodes.

Rebaixes amb nens

7. Gaudeix de les rebaixes amb nens

Les rebaixes de per si mateix ja són un caos, i si això ho ajuntem amb nens organitzant un pollo èpic, amagant-se en els emprovadors, saltant entre penjadors o volent comprar-ho tot, pot ser una tarda horrible. Per això us recomanem dues opcions:

  • Deixa als nens amb amics o algun familiar i escapa’t per fer una compra express. Vés a comprar en hores tranquil·les, a primera hora o intenta escapar-te del treball a l’hora de menjar. Són bons moments en què tot està bastant tranquil i pots mirar de forma assossegada.
  • La compra online és una de les maneres més còmodes i fàcils de comprar: des del sofà, sense cues, amb la calefacció i sense molèsties.

Botigues originals per a nens a Barcelona

8. Acostat als comerços de proximitat

Compra en negocis de barri, tendes on t’assessoren amb afecte i professionalitat a parts iguals. Són llocs on fer-te amb alguna cosa original i diferent.

Rebaixes amb nens

9. Posa’t còmoda

Tan importants són les peces que compres com les que portes posades. Un calçat adequat que no t’impedeixi passejar durant hores, un bon bolso creuat que et doni mobilitat, una cartera senzilla i ben ordenada…

Rebaixes amb nens

10. Pensa amb cap

No et deixis engalipar per missatges publicitaris, pensa amb cap abans de passar per caixa. Ho necessito? Ho usaré? Combina amb el que tinc?

Rebaixes amb nens

11. Conserva totes les factures

És normal acabar passant dels penjadors a la caixa sense passar pels emprovadors per estalviar-se cues o canviar d’opinió a casa després de prendre una decisió precipitada per les presses. Guarda tots els tiquets per poder canviar allò que no desitges sense lamentacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *