Que fer amb nens un dia de pluja?

Categories: Tallers i Activitats amb nens.

Que fer amb nens un dia de pluja?

Que la pluja d’aquests dies no t’impedeixi gaudir d’activitats familiars amb els nens. Al Petit Explorador t’oferim una llista d’idees per a fer amb nens un dia de pluja!

1. Sortir a fer una activitat diferent en família. Reserva les entrades per anar a:
2. Anar de botigues. Podeu descobrir alguna de les botigues originals per anar amb nens a Barcelona, o trobar de noves!

banner_newsletter_2

3. Menjar en un restaurant. També podeu aprofitar per anar a dinar amb els nens a un restaurant. Al Petit Explorador trobareu una selecció.

4. Fer un bany relaxant. Ompliu la banyera d’aigua calenta i feu molta espuma amb el sabó. Podeu posar alguna espelma i apagar el llum.

5. Cuinar amb la família. Hi han plats molt fàcils de fer amb els nens. Està demostrat que si els petits formen part de la preparació del menjar, són més propensos a provar el resultat final que si només els apropes el plat amb alguna cosa que no saben com s’ha fet.

6. Llegir. Tots sabem la importancia d’apropar als més petits els llibres i acostar-los al món literari amb la voluntat de despertar-los o fer-los créixer, i qualsevol moment és perfecte per llegir un bon llibre.

7. Fer manualitats. Quedar-se a casa en pijama i treure les caixes de manualitats també pot ser un pla perfecte de diumenge plujós.

8. Sortir a jugar a la pluja. Posar-se unes botes d’aigua, un chubasquero i corre sota la pluja. Deixa que els teus fills surtin al aire lliure sense preocupar-te del paraigües, a més ells s’ho passaran super bé!

9. Veure una pel·lícula tots junts al sofà de casa. Si voleu alguna recomanació de pel·lícules per a veure amb nens trobareu moltes aquí.  A més la setmana de 8 de Maig és la festa del cine!

10. Aprofitar el día per pensar en les vacances d’estiu en familia o planificar els casals i colònies d’estiu:

 

I si cap d’aquestes idees us ha agradat, sempre podeu preguntar als petits que els hi ve de gust fer. Segur que tenen mil jocs per ensenyar-vos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *