Que fer a Sabadell amb nens

Categories: Viatjar, vacances amb nens.

No sabeu Que fer a Sabadell amb nens? Avui al Petit Explorador et proposem un llistat d’activitats per a fer amb nens a Sabadell.

El cap de setmana sortiu amb els nens a Sabadell i coneixeu tots els racons de la ciutat: museus, parcs, monuments, sales d’espectacles i molt més!

Parc Catalunya de Sabadell

1. Jugar al Parc Catalunya de Sabadell

El Parc Catalunya de Sabadell és un d’aquests parcs ben ideat i pensat per a totes les edats, per a tota la família, on tothom trobarà el seu espai. És un dels espais emblemàtics de la ciutat de Sabadell, i ofereix multitud de possibilitats d’esbarjo:  circuit ferroviari de tres quilòmetres, llac, parc infantil, observatori astronòmic… Si voleu saber-ne més trobareu tota la informació sobre el Parc Catalunya de Sabadell aquí. 

Museu del gas

2. Fer una visita al Museu del Gas

En aquest museu de Sabadell trobareu un bon grapat d’activitats per a nens. Les propostes per a nens que es fan al Museu del Gas tenen com a objectiu que els nens desenvolupin bones pràctiques per reduir el consum d’energia, valorin l’estalvi energètic, coneguin com era la vida quotidiana abans que el gas i l’electricitat fossin habituals a les llars i prenguin consciència de la relació dels avenços tecnològics amb el confort i la qualitat de vida.

Torre del Aigua

3. Conèixer la Torre de l’Aigua

La Torre de l’Aigua és un dipòsit elevat que es començà a construir l’any 1916, per cobrir la demanda creixent d’aigua. La Torre de l’Aigua és d’estil modernista i va ser un dels primers edificis de la ciutat en què s’emprà el formigó armat. Es pot visitar concertant cita prèvia al telèfon del Museu d’Història.

La Sala

4. Veure un espectacle a La Sala Miguel Hernández

La Sala és un equipament teatral dedicat a la creació, la producció i la difusió d’espectacles infantils, amb una programació innovadora i de qualitat, oberta a tots els gèneres i a totes les disciplines. Disposa d’una programació estable pel públic familiar de màxima qualitat, amb espectacles de música, teatre, dansa i altres gèneres.

ruta Sabadell

5. Anar d’excursió a prop de Sabadell

La ruta del torrent de Colobrers i l’ermita de Togores. Aquest itinerari ens permet endinsar-nos en els boscos d’alzines i pinedes que envolten l’ermita de Togores i descobrir l’ombrívol torrent de Colobrers. Fer la ruta el Torrent de Colobers al seu pas per Sabadell es triguen unes 3-4 hores amb nens. Hi ha una distància de 11.73 km i un desnivell acumulat de 300 m.

Masia de Can Deu

6. Descobrir la Masia de Can Deu

La Masia de Can Deu, documentada des del 1415, ens permet reviure com eren les cases de pagès vallesanes abans de la industrialització del camp. Actualment s’ha convertit en un espai de lleure i conservació del medi ambient. Aquí podreu descobrir com vivien els pagesos, quin era el sistema utilitzat per fer pa, com s’escalfaven a l’hivern, o quins estris es trobaven a les habitacions dels senyors.

Sant Julià d'Altura

7. Fer una barbacoa a l’Àrea Recreativa de Sant Julià d’Altura

A Sabadell, dins de l’àrea de picnic i lleure del Parc periurbà de Sant Julià i Can Deu, hi ha el Rodal Verd, amb 18 barbacoes, ideal per gaudir d’un dina familiar. Disposen de: 18 barbacoes, lloguer de graelles i venda de llenya, 18 taules amb capacitat de 8 persones per taula, Aigua, WC, Aparcament i Bar.

La Bassa

8. La Bassa, parc recreatiu de Sabadell

La Bassa disposa de tots els serveis necessaris per poder passar un dia sencer amb totes les comoditats: piscina, zona de pícnic, bar i restaurant, servei de taquilles, la infermeria i els vestidors. El parc recreatiu també compta amb dos tobogans gegants, un circuit d’aventures i inflables aquàtics. Lamentablement, la Bassa de Sant Oleguer romandrà tancada aquest estiu 2016 arran de problemes estructurals, esprem poder gaudir de les noves instal·lacions l’estiu que ve.

 

A més a la web del Petit Explorador trobareu l’agenda infantil a Sabadell per gaudir del temps lliure amb els nens. Consulta les activitats per aquesta setmana aquí! 

Comentaris

    • Hola Mònica,

      Sí, com expliquem al post: Lamentablement, la Bassa de Sant Oleguer romandrà tancada aquest estiu 2016 arran de problemes estructurals, esperem poder gaudir de les noves instal·lacions l’estiu que ve. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *