Presentació del Disc Infantil “Un món de somnis”

Categories: Teatre, Música i Espectacles amb nens.

El somni s’ha fet realitat i diumenge 12 de novembre teniu una cita molt important: la presentació del nostre primer disc: “Un Món de Somnis”. Una presentació on podreu escoltar cançons originals nostres creades amb amor i dedicació durant els últims sis mesos.

 

L’espectacle PLANETA BLAU:

Per presentar-lo, hem creat l’espectacle “PLANETA BLAU”, un espectacle pensat, creat i sentit pels infants, on els protagonistes seran la música en directe i un titella-muppet, l’Estel. Ella ve de les estrelles amb una missió molt especial: salvar la Terra de la contaminació i la inconsciència. I busca salvadors del planeta que la vulguin ajudar a fer del Planeta Blau un planeta més verd! Qui s’apunta?

És un espectacle verd, eco i bio, ja que parla sobre la cura del Planeta Terra, per despertar la consciència medioambiental i l’amor per la natura dels petits… i no tan petits! Perquè creiem que el futur de la Terra és a les mans de tots i que un altre món sí és possible. Ens ajudes?

A Planeta Estel sempre tenim com a missió apropar els contes amb valors i la música als infants. Creiem que ells son el futur i que d’ells depèn que aquest món sigui més just, més equitatiu i coherent. I creiem també que la Música i el Teatre son les millors eines per a fer-los reflexionar i ajudar-los a tenir uns valors i criteris propis. Portem més de 10 anys voltant per Teatres de Catalunya i Sudamèrica despertant consciències i somriures de petits i grans.

Tots els nostres espectacles tenen un contingut educatiu de respecte al món, als altres i a un mateix, així com una sòlida base musical amb cançons creades per nosaltres i interpretades en directe.

Ens faria molta il·lusió que ens acompanyéssiu aquest dia tan important per nosaltres. T’hi apuntes?

 

Informació Presentació del Disc Infantil “Un món de somnis”:

  • DIUMENGE 12 DE NOVEMBRE A LES 12’00H.
  • AL TEATRE DE SARRIÀ. C/Pare Miquel de Sarrià, 8 (BARCELONA)
  • Aportació: 5€ (menors de 2 anys i mecenes del disc: gratuït).

 

Reserva ja la teva entrada aquí! 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *