Posa’t la Gorra PortAventura Park 2017

Categories: 06 Festes al juny.

Posa’t la Gorra PortAventura Park 2017 ens farà gaudir plegats d’una jornada especial on s’unirà la diversió, la solidaritat i el compromís  vers els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. 

 

Objectiu Posa’t la Gorra PortAventura Park 2017  

L’objectiu principal de Posa’t la Gorra és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

 

Perquè una gorra? 

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

 

Entrades a Posa’t la Gorra PortAventura Park 2017

La gorra té un cost de 20€ i permetrà l’entrada gratuïta a PortAventura Park!

Es podrà adquirir a la delegació d’AFANOC Tarragona, a la delegació d’AFANOC Lleida i a la
Casa dels Xuklis situada a Barcelona. També als punts de venda autoritzats i a les paradetes oficials de
venda de gorres.

El disseny de la gorra d’aquest any ha anat a càrrec de la marca esportiva MUNICH, que ha creat una gorra juvenil i colorista que ja està sent un èxit!!

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les families i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

 

 

FESTA Posa’t la Gorra PortAventura Park 2017 

 • DIA: Dissabte, 10 de juny
 • LLOC: PortAventura Park (Vila-Seca, Tarragona)
 • HORA: De 10h a 14h

Un any més el “Posa’t la Gorra!”, estarà ple d’actuacions i tallers. Aquestes són algunes de les activitats
que hi haurà a l’edició d’enguany:

 • Animació itinerant: Comptem amb diferents grups d’animació que ens donaran la benvinguda a PortAventura Park fins a la plaça de la Xina, i seguidament anirem trobant diferents actuacions al llarg del matí que animaran la festa.
 • Escenari central: A la plaça de la Xina hi haurà un escenari com a eix central on es realitzaran les principals actuacions de la festa amb grups musicals, animació i amb l’acte especial de la festa: la lectura del manifest per part d’un nen/a o adolescent amb càncer.
 • Tallers i activitats: Els nens i nenes i les seves famílies podran gaudir de diferents tallers i activitats distribuïts arreu de la plaça de la Xina.

 

Us hi esperem a tots a Posa’t la Gorra PortAventura Park 2017!

Comentaris

 1. Mar

  Hola! Quieria saber si embarazada también pago, y donde se pueden conseguir las entradas? Nosotros somos de igualada,( Barcelona).

  • Buenos días Mar,
   Todos (adultos, niños, jubilados etc.) pagan entrada. Para este día el precio son solo 20€ (entrada al parque + gorra) que irán destinados a los servicios y acciones de los niños con cáncer.
   La venta ON-LINE se iniciará el 22 de mayo. O también puedes acercarte a AFANOC Barcelona (Camí de Sant Cebrià s/n 08035 – Barcelona).
   Os esperamos a todos! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *