Posa’t la Gorra! Al parc de la Ciutadella de Barcelona

Categories: 12 Festes al desembre.

Aquest 2017 es celebra Posa’t la Gorra! Al parc de la Ciutadella de Barcelona. Una festa gratis el 16 de desembre al PARC DE LA CIUTADELLA

La natura de les coses és canviant, tot es mou, creix, es transforma, en definitiva mai res és sempre IGUAL. El Posa’t la Gorra! s’ha anat adaptant als nous temps, ha anat creixent, canviant i millorant.

Per això L’AFANOC creu que ha arribat el moment de fer un nou pas, un nou salt qualitatiu que ampliï encara més la participació amb una festa gratuïta d’accés lliure per a tothom.

 

Quan i on és la festa Posa’t la Gorra! ?

El pròxim 16 de desembre la festa fa un salt de set-cents metres i es trasllada del recinte del Zoo al PARC DE LA CIUTADELLA, amb una festa oberta i renovada, amb més música, millors activitats i més participació.

La gorra, símbol constant del nostre missatge, seguirà sent la protagonista indiscutible de la campanya i necessaria per participar de les activitats.

 

Perquè una gorra?

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

Enguany ha estat dissenyada per DESIGUAL, una empresa tèxtil multinacional, amb seu a Barcelona que ha creat un disseny alegre i colorit, exclusiu per a nosaltres.

 

Programa d’activitats Posa’t la Gorra! Al parc de la Ciutadella de Barcelona

PRESENTADORS: QUIM MORALES i ANA POLO

ACTUACIONS

  • 11.15H QUIM MORALES I ANNA POLO, INICI BALL CERCAVILA
  • 11.35H BRODAS BROS JUNIOR
  • 12.00H PRESENTACIÓ TALLERS I ACTIVITATS
  • 12.10H  ATENTOESQUIVO, ROCK ALTERNATIU
  • 12.45H  BUHOS, ROCK FESTIU
  • 13.10H MANIFEST
  • 13.30H ACTUACIÓ SORPRESA, GRUP POP ROCK CATALÀ
  • 14:00H – TANCAMENT DE LA FESTA

 

Compra la Gorra:

Aconsegueix-la a l’AFANOC, als punts de venda autoritzats i mitjançant la botiga on-line

 

 

Inspirant-nos en nom de la marca, identifiquem aquest canvi de model de festa alhora que reivindiquem la igualtat dels drets dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Per la igualtat davant les lleis que ajuden als pares i mares i per la igualtat dels infants i adolescents amb càncer.

PERQUÈ TANT ELLS COM LES SEVES FAMÍLIES, NO SÓN DIFERENTS DE LES ALTRES I QUAN ENS POSEM LA GORRA SOM IGUALS ALS SEUS ULLS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *