Posa’t la Gorra 2016 a PortAventura World

Categories: 06 Festes al juny.

L’objectiu principal de Posa’t la Gorra 2016 a PortAventura World és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que  duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.
Posant-nos la gorra els ajudem a construir un futur on realitzar aquestes inquietuds i fer possible aquests somnis. Posant-nos la gorra ens convertim en nens i nenes iguals.

Perquè una gorra?

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

Quan es celebra? 

El 5 de Juny celebrem la 14ª edicció de la festa del Posa’t la Gorra a PortAventura Park!

On? 

Posa’t la Gorra es celebra a PortAventura Park!

Compra les entrades: 

El preu de la gorra (entrada al parc) és de 19€

La gorra (entrada) es podrà adquirir a la delegació d’AFANOC Tarragona, AFANOC BARCELONA i a la delegació d’AFANOC Lleida. També als punts de venda autoritzats, els podeu trobar al web.

Atenció!!  La gorra no es pot comprar al mateix dia de la festa, la compra és anticipada, la podeu comprar fins el dia 4 de Juny.

*El preu de la gorra inclou l’accés a la megafesta i a les instal·lacions del parc durant tot el dia.

 

T’esperem el 5 de Juny a PortAventura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *