Posa’t la capa amb Superheroi(ne)s BCN Day 2016

Categories: Tallers i Activitats amb nens.

Per segon any consecutiu, Superheroi(ne)s BCN Day tindrà lloc el proper 8 de maig amb el lema Posa’t la capa per lluitar contra els prejudicis, la pobresa, la ignorància… i mostrar a la ciutadania el valor i l’esforç de totes aquelles persones que lluiten per sortir de circumstàncies difícils i d’exclusió social, i de tots els voluntaris i entitats que els ajuden a superar aquestes dificultats.

Una festa solidària plena d’animació, disfresses i música on tots aquells que vulgueu podreu posar-vos la capa i participar en una gimcana de 5 proves en equip: enginy, equilibri, habilitat i col•laboració. I al finalitzar el circuit rebreu un pica-pica per l’esforç realitzat i moltes més sorpreses! Tots els fons que es recaptin aniran destinats a 5 projectes socials.

Actors com Toni Albà i Manel Piñero presentaran la festa amb molt humor. I també amenitzaran la jornada l’escriptora Asha Miró, l’actriu Anna Bertran i l’actor Lluís Altés.

Posa’t la capa amb Superheroi(ne)s BCN Day 2016 és una iniciativa duta a terme per l’aliança de 5 entitats socials (Acidh, Afev, Àmbit Prevenció, Iniciatives Solidàries i “in via”) que treballen per la inclusió social i la dignitat de les persones.

Com podeu participar?
Per participar només cal que us inscriviu a través de la pàgina de l’activitat o In situ el mateix dia.

On té lloc?
Plaça de Josep Puig i Cadafalch (darrere la Font Màgica de Montjuic)

Quan?
El proper 8 de maig de 10h a 14h

Des de Petit Explorador us animem a que us poseu la capa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *