Portes obertes al Liceu

Categories: Museus i arts per nens.

El Gran Teatre del Liceu us convida a la seva Jornada de Portes Obertes, coincidint amb la celebració del dia Europeu de l’Òpera. Durant la jornada de Portes Oberte al Liceu es podran visitar els espais més emblemàtics del teatre com a la Sala, el Saló dels Miralls, el Foyer i el Cercle del Liceu, un clar exponent del Modernisme que alberga una excepcional col·lecció de pintures de Ramon Cases.

Durant tot el dia, al Saló dels Miralls s’oferiran actuacions musicals a càrrec de joves intèrprets del Conservatori Superior de Música del Liceu. També es projectaran al Foyer fragments d’òperess gravades en el Liceu i d’espectacles de El Petit Liceu.

Com a novetat, aquest any hi haurà un espai dedicat als nens, on els més petits podran gaudir de projeccions de fragments d’espectacles familiars i realitzar tallers relacionats amb els mateixos.

Programació d’activitats
Actuacions al Saló dels Miralls
-De 10 a 17.30h, a càrrec de joves intèrprets del Conservatori del Liceu.
Projeccions al Foyer (aforament limitat)
-De 10 a 17.30h, fragments d’òperes gravades en el Liceu i d’espectacles del Petit Liceu.

Activitats infantils
-D’11 a 13h o de 15.30 a 17.30h tallers per a nens al Foyer. Activitats sobre els espectacles del Petit Liceu “La petita Flauta Màgica” i “Els músics de Bremen”.
-D’11.30 a 12.30h i de 16 a 17h projecció de fragments d’espectacles del Petit Liceu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *