Piscines per a nens a Barcelona

Categories: Natura i Esport amb nens.

Aquest estiu 2017 a més d’anar a a la platja, també podem buscar piscines per a nens a Barcelona. Avui al blog del Petit Explorador et proposem 5 Piscines per a nens a Barcelona!

Les avantatges d’anar a la piscina amb els nens són moltes: podeu practicar a nedar tranquil·lament sense la por de les onades, l’aigua està neta és molt pràctic poder anar al un vestuari a dutxar-vos, canviar-vos, assecar-vos el cabell…, hi ha lavabos a prop per anar a fer pipi amb els nens, si hi ha gespa pots buscar trèvols de quatre fulles, caçar papallones…, i sobretot el millor és que quan tornes a casa després de tot un dia de piscina, no tens sorra fins a dins de les orelles!

Les 5 millors piscines per a nens a Barcelona:

 

1. Platja de l’Eixample – Jardins de la Torre de Les Aigües 

Platja de l'Eixample

– On? Roger de Llúria, 56. La Dreta de l’Eixample (Barcelona).

– Quan esta oberta? Del 25 de juny, al 9 de setembre. Tots els dies de 10:00 h a 20:30 h

– Perquè ens agrada? És un espai pensat especialment per a anar a la piscina amb els nens petits a Barcelona. Les famílies barcelonines tenim un espai al mig de l’eixample on refrescar-nos i fugir de la calor de l’estiu sense sortir de la ciutat.

 

2. El Parc de la Creueta del Coll

Llac Creueta del Coll

– On? Passeig de la mare de Déu del Coll, nº77 (Barcelona)

– Quan esta oberta? Del 24 de juny, a l’11 de setembre. Tots els dies de 10:00 h a 20:30 h

– Perquè ens agrada? És un llac situat al mig d’un parc que al estiu es transforma en piscina ideal per anar amb nens ja que té poca profunditat i rampes d’acces ideal pels peques. Al estar situada en mig del parc ens permet gaudir en el mateix espai d’una zona de jocs, camins per fer excursions, una zona de pícnic en la part alta, etc.

3. Llac – Centre Esportiu Municipal Can Dragó

Can Dragó

– On? C Rosselló i Porcel, 7*11. Nou Barris (Barcelona)

– Quan esta oberta? Del 24 de juny, al 30 d’agost. Tots els dies de 10:30 h a 19:30 h

– Perquè ens agrada? És una de les piscines més grans de Barcelona amb moltes zones de poca profunditat ideals pels nadons i els més petits. Té una àmplia zona de gespa i bar.

 

 4. Piscines Municipals Montjuïc

Piscines Montjuïc

– On? Av Miramar, 31. Sants-Montjuïc(Barcelona)

– Quan esta oberta? D’11:00h a 18:30h

– Perquè ens agrada? Hi ha piscines per a tota la família! La piscina gran, de mesures Olimpiques, descoberta a l’estiu és ideal per als pares. Pels nens hi ha la piscina infantil amb zona d’esbarjo per als nens de fins a 8 anys. I pels més petitons hi ha la piscina per a nadons dels 3 mesos als 3 anys.

 

5. Zona de banys del Fòrum

Zona de banys del Fòrum

– On? Pl Fòrum, 1. Sant Martí (Barcelona)

– Quan esta oberta? Juliol, agost i primera quinzena de setembre, tots els dies d’11 a 14 h.

– Perquè ens agrada? És un espai guanyat al mar a base de ciment per transformar-lo en una gran piscina d’aigua salada de poca profunditat. Cal tenir present que hi ha una colònia d’erizons a la zona, raó per la qual es recomana banyar-se amb calçat adequat per evitar possibles punxades.

 

 

Si t’ha agradat aquest post, no et perdis l’article: 10 piscines per anar amb nens a Catalunya!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *