Parcs urbans a Barcelona

Categories: Parcs urbans especials.

A Barcelona ciutat trobem molts parcs i jardins atractius per anar amb nens. Aquests parc urbans a Barcelona ens ofereixen un espai de jocs i natura molt atractiu pels caps de setmana de bon temps.

Ara que s’acosta el bon temps al Petit Explorador et volem recomanar alguns dels millors parcs urbans de Barcelona per anar amb nens.

Parcs urbans a Barcelona: 

1. Els Jardins de la Tamarita

Parcs urbans a Barcelona

Ens recorden a la burgesia que va edificar les seves mansions a la part alta de la ciutat. És un lloc ideal per anar-hi a reposar i estar tranquil del soroll de la ciutat. Hi ha un petit estany amb peixos i plantes aquàtiques. Té àrea de joc infantil. hi ha un roure centenari que crida l’atenció per una de les seves branques, molt gruixuda i llarga, una temptació pels més petits, que sovint s’hi enfilen.

Acivitats per a nens a prop: Cosmo Caixa

 

2. Parc de la Creueta del Coll

Parcs urbans a Barcelona

Parc dotat d’àrea de jocs infantils, fonts, bar, zona de picnic, pistes de botxes, taules de ping-pong, WC i a l’estiu …. una piscina!

La piscina és accessible des del 21 de juny fins l’11 de setembre, tots els dies de 10h a 20h.

 

3. El Parc de la Ciutadella

Parcs urbans a Barcelona

És un dels parcs urbans més grans i coneguts de Barcelona. Té àmplies zones de gespa i vegetació per passejar i reposar tranquil·lament. També podreu fer una volta amb les barques del llac que hi ha al mig del parc.A més a més trobareu bar, ludoteca, taules de ping-pong, àrea de pícnic, de jocs infantils i una gran oferta de serveis. És un lloc ideal per anar a fer footing o a córrer amb bicicleta.Si hi aneu, no us oblideu de visitar el Mamut i l’escultura de la dama del Paraigües.

 

4. El Parc de Cervantes

Parcs urbans a Barcelona

És un parc amb moltes plantes i arbres situat al Barri de lse Corts de Barcelona. Destaca pel seu Roserar, un parc ple de roses de diveres especies. Un bon lloc per donar un tomb en família. És ideal per practicar esport, ja que és molt extens, hi podeu correr una estona, anar amb bicicleta o fer una bona passejada.

Horari:
– De desembre a febrer – De 10h a 18h.
– Març i novembre – De 10h a 19h.
– Abril i octubre – de 10h a 20h.
– De maig a setembre – de 10h a 21h.

 

5. El Parc de la Maternitat

Parcs urbans a Barcelona

Es troba dins el districte de les Corts. És un Parc urbà dissenyat amb l’objectiu de trobar una mica de tranquilitat i relax dins de la ciutat. Els nens i nenes disposen d’una àrea de jocs infantils situada al mig dels jardins, guardada per un petit muro.

 

6. El Parc de la Pegaso

Parcs urbans a Barcelona

És un espai ple de vegetació exuberant situat al districte de Sant Andreu, amb grans espais oberts i altres de molt arbrats, recollits i ombrívols. Un canal sinuós serpenteja pel centre del parc, i petits ponts permeten passar d’una riba a l’altra. És un espai màgic, per variat i a vegades un punt feréstec, que es va descobrint a mesura que un s’hi endinsa.

La portalada situada al carrer de la Sagrera, que fins a la dècada de 1970 donava accés a una antiga fàbrica de camions, avui obre de bat a bat un dels espais verds més emblemàtics del districte de Sant Andreu. Tant per la seva història com per les seves característiques i el gran nombre d’equipaments que hi estan integrats. I també perquè tot el parc disposa d’un recorregut accessible. A més hi trobareu un àrea de jocs infantils, cistella de bàsquet, pista de voleibol i pista de futbol, així que veniu ja a gaudir del Parc de la Pegaso!

 

Que disfruteu del bon temps en els fabulosos parcs urbans a Barcelona ciutat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *