Parc Aventura Natupark Barcelona

Categories: Natura i Esport amb nens.

T’agrada l’aventura i descarregar adrenalina? Què tal una escapada familiar o una festa per a qualsevol membre de la teva família? Sense importar l’edat ni la quantitat de persones! El Parc aventura Natupark t’ofereix això i molt més.

  • Dissabte passat vam viure una experiència inoblidable al fantàstic parc d’aventura situat a Cerdanyola del Vallès, prop de Barcelona, anomenat Natupark. Aquest parc d’aventures té la seva base en un bosc enorme, convertint-lo en un dels parcs de arborismo més grans d’Espanya.
  • A Parc Aventura Natupark vam tenir l’oportunitat de gaudir i participar del parc d’aventures sota la companyia dels monitors i dels encarregats del recinte, aconseguint recórrer tots els circuits que estan disponibles.
  • Va ser una experiència genial i ens encantaria repetir! El millor del Parc d’Aventures! Hi ha circuits que s’ajusten a totes les edats, mides i condicions físiques de les persones, qualsevol persona pot venir i deixar-se portar per una experiència molt agradable.
  • El parc disposa també d’una àrea de pícnic per recuperar forces un cop acabat el circuit.

En conclusió, els diferents circuits d’activitats que proposa Parc Aventura Natupark fan possible l’entreteniment tant dels més petits com dels més grans. Els circuits estan separats per colors (segons la dificultat). D’aquesta manera cada un pot començar pel nivell més baix i després per a aquells entusiastes que encara voleu més, podeu anar augmentant de nivell fins a completar el mes difícil, el negre.

Un dels factors que fan possible la diversió és la seguretat: és obligatori en primera instància realitzar un circuit de prova en el qual els monitors expliquen a tots els participants com han de portar l’arnès (proporcionat per Natupark) i totes les normes de seguretat que cal seguir a l’hora de començar i moure dins de cada circuit. Els circuits estan vigilats en tot moment pels monitors per assegurar que les normes es compleixen.

Finalment, Natupark Barcelona és una activitat molt recomanable per anar amb l’escola, en família o amb els amics! Consultan’s al 93 205 99 12

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *