Museus a Tarragona per nens

Categories: Museus i arts per nens.

Activitats als Museus a Tarragona per nens destacades al Petit Explorador

  1. El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona és un dels més importants en cultura Romana. Conegueu una ciutat romana a través dels elements arquitectònics, les escultures, els mosaics i els objectes d’ús personal i quotidià procedents de l’antiga Tàrraco, capital de la província romana més important d’Hispania, exposats al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. El museu té diferents seus que li permeten oferir un ampli ventall d’activitats tant per a escolars com per a famílies.
    • Els nens podran realitzar diferents activitats com construïr l’urbs, visites guiades, i molt més!
    • És interessant consultar prèviament la web. Ofereix unes visites guiades visualment molt interessants, que poden situar als nens abans de començar.
    • Es recomana comprar l’entrada vàlida per a tots els recintes que formen el Museu d’Història de Tarragona. Val 8,60? i és vàlid tot un any.
  2. El Museu del Port de Tarragona us descriurà tota la vida del Port de Tarragona, des dels romans que hi van desembarcar fins avui dia. D’altra banda també hi trobaràs la història dels senyals marítims i un recorregut pels fars de Tarragona. A més s’hi realitzen activitats pedagògiques on de ben segur els nens aprendran i gaudiran a la vegada.
  3. Museu Pau Casals (El Vendrell)
  4. Monestir de Poblet (Poblet)
  5. Monestir de Santes Creus (Aiguamúrcia)
  6. Museu de les cultures del vi de Catalunya (Vilafranca del Penedès). El museu es troba ubicat al centre històric de la vila, davant mateix de la basíl·lica de Santa Maria i a la plaça ubicada al darrera de la Casa de la Vila
  7. Museu de la Vida Rural
    1. Vine amb la teva família al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí i veuràs com era la vida al camp fa més de cent anys i com va canviar amb l’arribada de les màquines i dels motors.
    2. Segur que et sorprendrà tot el que podria ensenyar-nos un pagès de fa dos segles: el valor del reciclatge, de l’esforç i de la paciència, o el que costa dur a taula un parell de tomàquets.
    3. Diorames, projeccions audiovisuals, escenografies evocadores i un calidoscopi gegant et convidaran a reflexionar sobre el nostre passat i el nostre futur com a poble i com a cultura.
    4. Entrada gratuïta per a nens i nenes de fins a 9 anys.

Més activitats a prop amb nens per a quan sortiu dels Museus a Tarragona per a nens:

  • Per dinar amb nens:
    • Kik Pollo o Pizzeria Vito o Altafulla
  • Per a domir:
    • Alberg Casa Gran – per dormir en un poble que us encantara
    • o el Vilar Rural d’Arnés
  • Per divertir-se:
    • Jungle Trek – per fer aventura
  • Per aprendre més:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *