Colònies i casals d’estiu 2017

Categories: Viatjar, vacances amb nens.

Esteu ja pensant en les colònies d’estiu? Doncs el Petit Explorador us proposa un llistat de les millors colònies i casals d’estiu arreu de Catalunya!

Colònies orientades per a nens de totes les edats, en cases de colònies especialment preparades per a passar un estiu com mai!

Casals amb activitats pensades per  passar-ho bé, jugar, fer esport i aprendre mentre et diverteixes!

Colònies i casals d’estiu 2017:

Campaments per a nens a l’estiu:

Colònies d’anglès:

Colònies d’anglès + activitats:

Casals per a nens a l’estiu:

  • Curs guia junior del museu Egipci de Barcelona: Vine a  descobrir i conèixer els tresors del Museu Egipci! Tombes i mòmies; Els jeroglífics; Tutankhamon; El món màgic dels déus; i Amulets i joies.
  • Nivell II: Curs guia junior del museu Egipci de Barcelona: Objectes per l’eternitat; Faraons, déus a la terra; Amulets i joies; L’art i els colors dins les tombes dels grans senyors del rei; Aliments dels antics egipcis.
  • Casals d’estiu al campus arqueològic: Els nens s’endinsen en el món de l’arqueologia i l’egiptologia excavant recreacions a escala real de jaciments arqueològics egipcis i, a la vegada, perfeccionen el seu nivell d’anglès.
  • Casal Científic i Tecnològic d´estiu: cada dia ens dividim en dos grups d’edat (petits i grans). Dediquem unes hores al projecte de tecnologia setmanal i unes altres a les activitats de ciència.
  • Casals d’estiu a Climbat La Foixarda: Volem que els nens, a través de l’escalada, cerquin l’essència dels valors que proporciona el contacte amb la muntanya, així com saber-la estimar i respectar.
  • Casal Esportiu La Foixarda: Aquest casal té l’objectiu principal de buscar el perfeccionament tècnic i rendiment esportiu en l’escalada, mitjançant activitats innovadores i divertides.
  • Casal de Música a l´Estiu: Per a nens que vulguin gaudir de l’experiència musical, tant si ja tenen coneixements musicals com si volen tenir un primer contacte amb el món musical.

 

Els casals i colònies d’estiu són una bona opció perquè els nens gaudeixin de les vacances. Al Petit Explorador hi ha una gran oferta, això et permetrà escollir la temàtica que més s’adapti al teu fill! A més si reserveu a través de la web del Petit Explorador tindreu descomptes. Apunta’t!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *