Sistema d’ensenyament Mugendo per a nens

Categories: Educació i nens.

Mugendo és un grup d’escoles d’arts marcials orientades al desenvolupament físic i mental dels alumnes. El principal objectiu del sistema d’ensenyament Mugendo per a nens és fomentar la confiança.

El Sistema d’ensenyament Mugendo per a nens és d’Alt Nivell, formant als nens com a professionals i persones integres. Compten amb un gran nombre d’instructors titulats i amb àmplia experiència a l’educació infantil.

Disposen de programes adaptats, ensenyament personalitzat i entrenadors personals que t’ajuden a desenvolupar valors. I les classes de defensa personal i antibulling. A més de millorar el teu físic.

Programa Mugendo

Mugendo ha dissenyat un programa educacional d’arts marcials anomenat Mugenkids. Un sistema desenvolupat conjuntament amb psicòlegs i pedagogs, que aporta infinitat de beneficis i que compta amb psicòlogues presencials. A través d’una agenda d’ús diari, estan al corrent dels aspectes o conductes a treballar i millorar de cada nen, tals com fer els deures del col·legi, o fer-se sols el llit.

Les classes per a nens

Les classes estan adaptades amb diferents continguts educatius, a les diferents edats de cada grup infantil. Qualsevol nen de qualsevol edat, pot progressar segons el sistema de cinturons, independentment del moment en què es decideixi a començar.

  • Mugendo Pre-escolar (2-4 anys): Mitjançant exercicis divertits i tècniques marcials, es desenvolupen habilitats psicomotrius com l’equilibri, el control o la coordinació, sempre en forma de joc.
  • Mugendo Aleví (5-8 anys): Reforçarem l’estabilitat, el control manipulatiu i les habilitats socials. Per a això, els farem treballar i ajudar-se entre companys de la seva mateixa edat, agraint-los quan treballin correcta i honestament.
  • Mugendo Infantil (9-12 anys): Realitzaran treballs marcials, que potenciaran les habilitats físiques dels alumnes. Mitjançant exigents proves, i en un ambient divertit i sa, aprendran a desenvolupar la confiança en un mateix i el respecte als altres.
  • Mugendo Juvenil (13-17 anys): Treballem el respecte i lideratge, amb disciplina i fent-los entendre que el que es comença s’acaba. Ensenyem a ajudar a companys de menor edat en programes marcials, on ells aprendran a valorar l’esforç que requereix ensenyar als altres.

L’objectiu de Mugenkids

L’objectiu de Mugenkids és que els nens aprenguin d’una forma divertida i enriquidora. Mugendo per a nens és abans de res una oportunitat d’ensenyament de valors i hàbits pels més petits, alhora de ser una activitat veritablement divertida, que es realitza en un entorn de positivitat i seguretat.

Mugendo per a nens

Ajuden a generar autodisciplina i a desenvolupar confiança en si mateixos, guiant als alumnes a superar timidesa i inseguretats. L’alumnat més jove té l’oportunitat de conèixer a altres companys, amb els quals compartir una sana amistat i valors d’assoliment i reforç positiu.

 

Mugendo té un impacte altament positiu en el desenvolupament emocional i físic, i beneficia a la seguretat personal. Apunta’t!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *