MACBA, Museu d’Art Contemporani de Barcelona

Categories: Museus i arts per nens.

El MACBA és el Museu d’Art Contemporani de Barcelona.

La visita és una oportunitat per descobrir el món de l’art contemporani en família. Els nens disposen d’entrada gratuïta fins als 14 anys. Podeu optar per una visita lliure o bé per un dels diversos programes adreçats a famílies.

El Museu proposa activitats familiars cada cap de setmana, i també durant les vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu. Per aquelles famílies que visiten el Museu fora dels horaris en què hi ha activitats familiars programades, sempre que sigui possible posen a disposició un educador que us pot fer una presentació de les exposicions i fer suggeriments de visita.

Les visites guiades estan incloses en el preu de l’entrada, i no necessiten reserva prèvia. Els idiomes i horaris són:

  • Català: dimecres i dissabte, 18 h; diumenges i festius, a les 12 h i a les 13 h
  • Castellà: dijous i divendres, 18 h; dissabtes, a les 12 h i a les 13 h
  • Anglés: tots els dies excepte dimarts i festius, a les 16 h; dilluns, a les 18 h

 

Nosaltres hem visitat l’exposició “Nassos i orelles = Retrats”. Sabeu qui és John Baldessari? Aquest artista tan peculiar ha organitzat un exposició amb les seves millors obres i composicions en MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona).

Jordi Ferreiro és el “antieducador” que guia la visita i l’activitat posterior de forma amena i divertida. Els nens seran els que, amb l’ajuda del “antieducador”, descobreixin els secrets de cada obra, la importància dels colors per Baldessari, com ens hem d’acabar d’imaginar els quadres d’aquest autor, imaginar com és ell i intentar entendre la seva obra .

Un cop acabada la visita a tota la família podrà fer el seu propi autoretrat amb forma de màscara i emportar-se’l a casa, això si, haurà de ser un autoretrat original que reflecteixi la vostra personalitat i el que més us agrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *