Llibres de realitat virtual per a nens del segle XXI

Categories: Llibres i Jocs per nens.

Avui els amics del Petit Explorador hem tingut l’ocasió de conèixer els llibres de realitat virtual del segle XXI que faran riure, créixer i gaudir als nostres fills i filles.

De la mà de l’editorial Parramon i Paidotribo hem conegut els llibres de realitat virtual per a nens. Són els llibres del segle XXI, ón els nens veuran més enllà de les lletres, més enllà de les pàgines! Nens i nenes que llegeixen amb els ulls però també amb els dits, les orelles, en definitiva, amb tot el cos!

llibres virtuals

Però, què són els llibres de realitat virtual de Parramon i Paidotribo?

  1. Llibres on comences llegint unes pàgines i, de cop i volta, el llibre et mostra una icona. És aquí quan t’has de posar unes ulleres. És el moment de jugar! Un joc que requereix haver llegit les pàgines anteriors per poder jugar i guanyar, és clar. Si falles, ups! has de tornar a començar el llibre! Però si guanyes el teu segell, pots decorar la teva sala de trons i redefinir la història del conte.
  2. Els personatges d’aquests llibres, quan et poses les ulleres i connectes el mòbil a les ulleres, es converteixen en tridimensionals.
  3. Uns llibres de realitat virtual que combinen la part multimèdia amb el paper imprès i amb bellíssimes il·lustracions i recreacions.
  4. Són llibres pensats per a què els pares i mares els llegeixin amb els més petits, i els més grans, a partir de 8 anys, ho puguin fer sols.
  5. Uns llibres totalment interactius, pels nens del segle XXI. Llibres amb proves, puntuacions, jocs, màgia, puzles, enginy, pistes i endevinalles.
  6. Els llibres de realitat virtual tenen diferents nivells segons les edats. Llibres per superar-se, aconseguir reptes i objectius.
  7. Uns llibres clàssics i intemporals com és Alícia al País de les meravelles, que han estat adaptats a les noves tecnologies.

A partir del 2017, podreu trobar les 96 pàgines d’innovació a les llibreries, en català i castellà. De moment, teniu el nostre vídeo per anar obrint boca! Ah!, mares i pares, no us estranyeu si el vostre fill o filla arriba a un nivell de dificultat superior al vostre!

 

Si voleu fer un regal al vostre fill o filla, la col·lecció de Parramon Paidotribo de llibres per a nens, nadons i adolescents ens ha sorprès molt positivament. Podeu trobar meravelles amb bon contingut, imatges, idees noves i ben explicades. Una editorial adaptada al nostre temps!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *