Llibres per aprendre descobrir i experimentar

Categories: Llibres i Jocs per nens.

Llegir llibres es en moltes ocasions una preocupació dels pares. D’una banda els pares ens preocupem si els nostres fills o filles no llegeixen,  o ho feien de petits i quan arriben a l’adolescència deixen de fer-ho. I d’altre banda, nens i noies que a l’entrar en la joventut comencen a llegir llibres que potser els fan anar massa depressa en el seu creixement, llegint temes sexuals que com a pares pensem que encara no necessiten descubrir. Us presentem llibres per aprendre, descobrir i experimentar.

En ambdues situacions, la preocupació dels pares i mares que estem a sobre dels nostres fills  i filles és un treball. Una feina com a adults i també una feina com a tutorsecretari dels nens.  Així que des de Petit Explorador hem pensat en idees que tant als nois i noies com als adults que estan al seu càrrec els hi pugui donar resposta.

1. Per començar us proposem ajudar als vostres filla i filles a que es coneguin millor. Que descobreixin les seves qualitats i els seus punts forts. Per això una proposta és acostar los a llibres que els ajudin en aquest procés.  Una proposta aquí serien els llibres de creixementext personal. Una proposta seria “un curso de milagros para niños”, de Bette Jean Cundiff i Marilena Oprean. Editorial obstare, 206 pàgines a color.    Un-curso-de-milagros-para-ninos

2. Una segona proposta seria donar a conèixer els nens i nenes llibres perque s’expressin amb contes de mandales per pintar. Llibres on poc a poc a través de la presència, el viure el moment present, mica a mica el seu subconscient vagi traient aL seu conscient el seu camí per la vida que ha vingut a viure. Proposta  “mandalas” de Marilyn a Operan editorial Obstare.

Mandalas

3. Una tercera proposta seria anar treballant amb llibres sobre els hobbies que tenen els nois i noies. Llibres com

– Dibujo para diseñadores de moda, editorial Parramón. 192 pàgines a color per aprendre si t agrada aquest hobbie, descubrir noves tècniques, gaudir millorant i coneixent diferents maneres de fer, d’ aconseguir altres resultats, coneixent nous enfocs i sent més creatius.

Dibujo para diseñadores

– Aprende a dibujar manga. Personajes  Seinen. Editorial Parramon. 10 exercicis explicats pas a pas dels personatges més representatius del gènere manga. Una col.leccióptica original dirigida a joves entusiastes del manga. Amb ella els mangakaseus podran aprendre a dibuixarecollir els seus herois i personatges. Cada quadern dedicat a un tema, mostra pas a pas com dibuixar cada creació utilitzant diferents mit jansolo08@gmail.com tradicionals com el llapis, la tinta, els rotuladors o l’ordinador.

Aprender a dibujar manga

-3. “me llamo …” una col.lección sobre personatges célebres, de reconeixement universal, que expliquen la seva vida i la seva obra. Els llibres expliquen l’entorn històric i el marc físic dels personatges. Podeu trobar llibres pels nens i nenes amb interessos per la ciència, la pintura, els invents, l’arquitectura, la literatura o les aventures. Amb una col.lecció que inclou Teresa de Calcuta, Cristóbal al Colon, Galileo Galilei, John Lennon, Johannes Gutenberg. Me llamo

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *