Llibres de Picasso per nens

Categories: Llibres i Jocs per nens.

Els contes una manera d’aprendre, fàcil i compartint el temps amb els nostres fills. Esteu d’acord? Doncs en aquest post us recomanen 3 llibres de Picasso per nens.

Coneixeu en Pablo Ruiz Picasso? Sabeu on va viure? Quines son les dues etapes més diferenciades de la seva pintura? Que representa per ell el color blau i el color rosa? Quin moviment artístic va liderar? On va nèixer? Quantes dones hi havia a la seva vida?

Aquestes i moltes altres anècdotes de la seva vida les podreu trobar en aquests contes. Una magnífica oportunitat per compartir amb els vostres fills coneixements de cultura espanyola o bé de refrescarlos si us heu oblidat!

  • Picasso per nens.  Vine a coneixer a grans mestres de la pintura en aquest conte d’activitats, amb jocs divertits per descobrir l’obra de cada artista! En aquest conte, Picasso t’explicarà la seva fascinant història, fent un recorregut per les diferents etapes de la seva vida.
  • La tímida Sylvette tenia molts secrets. Durant anys va somiar convertir-se en una artista. Un dia d’estiu, Picasso, el més famós pintor i escultor del món, va anar al poble on vivia Sylvette. Per sorpresa seva, la va escollir per a que fos la seva model. Un conte sobre Pablo Picasso. Aquesta singular història ens proporciona una interessant introducció a la vida i l’obra del gran artista, amb magnífiques il·lustracions i reproduccions del propi treball de Picasso.
  • El nen que va mossegar Picasso. Aquest llibre explica una història real. La de l’Antony Penrose, fill de la fotògrafa Lee Miller i del pintor i escriptor Roland Penrose. Antony ens explica en aquest llibre els seus records d’infantesa amb un company de jocs molt especial, un artista famós a tot el món que un dia va venir des de França a visitar-los. Es deia Pablo Picasso.  Una bonica història de María Condor

La història de Picasso explicada de forma senzilla, amb dibuixos, adhesius i històries fàcils de recordad tant per als nens com pels pares. Una magnífica escussa per aprendre amb els vostres fills.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *