Lectures recomanades per a joves

Categories: Llibres i Jocs per nens.

21Amb l’inici del curs escolar us volem proposar unes lectures recomanades per a joves. Consulta la nostra llista de llibres recomanats per a nens, pares/mares i joves aquest curs 2016-17:

 

LABERINT DE L’ANIMA de ANNA LLENAS

L’obra més personal, íntima i delicada d’una de les il·lustradores del moment. Un deliciós recorregut per les emocions de l’ésser humà, una obra descriptiva i poètica al mateix temps, que ens ajuda a reflexionar, identificar i fins i tot gestionar el nostre món interior, el nostre laberint.Un camí tan complex com apassionant. Díficil de preveure, però on l’aventura, l’emoció i la imaginació estan del tot assegurades.

 

WONDER de PALACIO, R.J. 

August Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i s’ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a escola; fins ara, que té deu anys i està a punt de començar cinquè a l’escola Beecher. Si alguna vegada heu sigut nous, ja sabeu que dur que és… Doncs imagineu-vos com deu ser quan tens una cara com l’August.

PLUTÓ de PALACIO, R.J. 

Sija us heu llegit WONDER , PLUTÓ  és una nova visió de la mateixa història, però ara podreu veure com era la vida de l’Auggie abans d’anar a l’escola. I és que “Plutó” ens ho explica des del punt de vista de Christopher, l’amic de tota la vida de l’Auggie.

I d’aquesta col·lecció també us recomanem: AUGUST Y YO. TRES HISTORIAS DE WONDER de PALACIO, R. J., i CHARLOTTE. UNA HISTÒRIA WONDER de PALACIO, R. J.

 

DIVERGENT de ROTH, VERONICA 

La ciutat de Chicago està dividida en cinc faccions i cadascuna d’elles es dedica a cultivar una virtut particular: Honestedat, Abnegació, Intrepidesa, Amistat i Erudició. Als setze anys, els joves han d’escollir de quina facció volen formar part definitivament. La Beatrice dubte entre quedar-se amb la seva família o ser qui és realment.

 

DESTROZA ESTE DIARIO de SMITH, KERI

És un llibre il·lustrat que presenta una col·lecció subversiva d’anotacions. Aquest diari proposa als lectors mostrar les seves habilitats creatives omplint – i destrossant- les seves pàgines amb els seus millors errors i estropicis.

 

LA CHICA DEL TREN de HAWKINS, PAULA 

Estaves al tren de les 8.04? Vas veure alguna cosa sospitosa? Rachel, sí. Rachel pren sempre el tren de les 8.04 h. Cada matí el mateix: el mateix paisatge, les mateixes cases i la mateixa parada en el senyal vermell. Són solament uns segons, però li permeten observar a una parella esmorzant tranquil·lament a la seva terrassa. Sent que els coneix i s’inventa uns noms per a ells: Jess i Jason. La seva vida és perfecta, no com la seva. Però un dia veu alguna cosa. Succeeix molt de pressa, però és suficient. I si Jess i Jason no són tan feliços com ella creu? I si res és el que sembla?

 

GIRL ONLINE de SUGG, ZOE

Sota el pseudònim de Girl online, la Penny escriu un blog amb pocs seguidors. Al Nadal, però, tot canvia:es trasllada a Nova York! Allà coneix el Noah, de qui s’enamora sense saber que és un cantant famós als EUA.Quan aquesta relació arriba a la xarxa, la vida privada de la noia és exposada davant dels ulls de tothom? A la Penny li trontolla tot el seu món i els seus valors.

 

JOC DE TRONS de MARTIN, GEORGE R.R.

En una terra on els estius poden durar dècades i els hiverns tota una vida, està a punt de esencadenar-se el conflicte. El fred s’acosta, i en les glaçades estepes del nord, a Hivèrnia, forces sinistres i sobrenaturals es congrien rere el Mur protector del reialme. Al centre del conflicte es troben els Stark d’Hivèrnia, una família tan aspra i indomable com la terra on han nascut. Passant ràpidament d’una terra de fred brutal a un reialme llunyà i estiuenc d’abundor epicúria, es desplega una història de senyors i dames, de soldats i bruixots, d’assassins i bastards, que s’ajunten en un temps de lúgubres presagis. Entre els complots i els contracomplots, la tragèdia i la traïció, la victòria i el terror, el destí dels Stark, els seus aliats i els seus enemics depèn d’uns perillosos equilibris, com els intents de vèncer el més mortal dels conflictes: el joc de trons.

 

Us agrada aquesta llista de lectures recomanades per a joves? Ens vols ajudar a ampliar la llista de llibres? Deixa’ns el teu comentari aquí a sota! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *