L’Auditori. Temporada 2015 – 2016

Categories: Teatre, Música i Espectacles amb nens.

L’Auditori es consolida com a centre de la música de Barcelona. Electrònica, pop, antiga, simfònica, familiar, cambra, jazz i totes les músiques imaginables es troben a L’Auditori per fer vibrar la ciutat.

L’Auditori tornarà a reunir a les seves sales els millors artistes del panorama nacional i internacional de tots els estils musicals.

El Servei Educatiu de L’Auditori treballa des de fa més de 15 anys en la creació de concerts educatius per tal d’aconseguir que tant els nens com les seves famílies estimin la música i visquin una experiència única.

El Servei Educatiu, líder i pioner a Europa, treballa conjuntament amb les famílies, les escoles, el professorat de música, els músics i els coreògrafs dissenyant cada any noves propostes.

Aquesta temporada la programació familiar té moltes novetats!!!!

Hi ha 3 nous espectacles que estem convençuts que us divertiran:

– Planeta Clarinet: el quartet de clarinets Barcelona Clarinet Players acostarà el so dels seus instruments a un pam del públic que els escoltarà asseguts a terra. Els dies: 17 i 24 d’abril – 1, 7 i 8 de maig de 2016

Històries Elèctriques: és un espectacle de creació col·lectiva en què entre tots es crearà una pel·lícula i la seva banda sonora gràcies a un munt d’invents tecnològics creats especialment per l’espectacle. Els dies: 12 i 13 de març de 2016

Händel & Friends: viatge pel Barroc acompanyats de cinc músics especialitzats en la interpretació amb instruments històrics. Aquest és el primer projecte educatiu de L’Auditori dedicat a la música antiga, una proposta que demostra que la música interpretada amb criteris històrics forma part de l’ADN de la programació de L’Auditori. Dia: 24 d’abril de 2016 

auditori Barcelona

Concerts per a embarassades i nadons:

També estrenen una programació de concerts per a embarassades i nadons pensats especialment perquè la música ens acompanyi ja des d’abans de néixer i pugui ser compartida en família. La proposta inclou:

– Uun matí per a embarassades a L’Auditori amb xerrades sobre la importància de la música durant l’embaràs, tallers, concerts i activitats de música per fer a casa.

– Un taller i un concert per a nadons fins a 12 mesos que despertarà els sentits dels més petits.

Nadal a L’Auditori:

Del 27 de desembre al 2 de gener es faran activitats i concerts per a tota la família entre les quals destaca Igudesman & Joo i el seu sorprenent espectacle que combina humor amb música clàssica i tocs de teatre.

 

Programació familiar de L’Auditori 2015 – 2016:

– UN PONT DE CANÇONS: 16 de maig

– MATÍ MUSICAL PER A EMBARASSADES A L’AUDITORI: 11 d’octubre, 10 de gener i 8 de maig

TUBS I TUBES: 7, 8 i 15 de novembre

– VAIVÉ: 22 de novembre

BAND-RE-VENT-TANT: 29 de novembre

– VINE A CANTAR AMB…: 27 de desembre

– VINE A CANTAR GOSPEL: 28 de desembre

– IGUDESMAN AND JOO: 2 i 3 de gener

SOMNIS DE MÚSIC: 16 de gener

– SETZE CORDES: 23, 24 i 31 de gener

– TALLER PER A NADONS A L’AUDITORI (de 0 a 12 mesos): 31 de gener i 22 de maig

TIFÒNICS: 13 de febrer

MA, ME, MI…MOZART!: 14, 20 i 21 de febrer

– TOCATS PER L’OBC: 27 i 28 de febrer de 2016*

– CONCERT PER A NADONS A L’AUDITORI (de 0 a 12 mesos): 28 de febrer i 12 de juny

VOOOOX!: 6, 12 i 13 de març

SONA BACH: 3, 9 i 10 d’abril

– PLANETA CLARINET: 17 i 24 d’abril i 1, 7 i 8 de maig

– HISTÒRIES ELÈCTRIQUES: 12 i 13 de març

– HÄNDEL & FRIENDS: 24 d’abril de 2016

Els diumenges al matí, de 10:45h a 14h àrea infantil. Els nens, d’entre 4 i 11 anys, fan tallers i activitats relacionades amb la música mentre els pares gaudeixen del concert. *És gratuita per a tots el qui tinguin entrada per al concert l’OBC de diumenge.

 

Museu de la Música

L’exposició permanent  es pot visitar de dimarts a dissabtes i festius, de 10 a 18h. Diumenges de 10  20h. Es pot fer la visita lliure o la visita guiada al museu de la música adreçada a famílies o escoles.

Aquesta temporada tornarem a gaudir del IX Cicle de la música del Museu, amb 6 concerts que donen vida a instruments del museu, i de la proposta dels diumenges a la tarda Silenci fem música, en col·laboració amb estudiants de l’ESMUC. El cicle Un cafè amb… es dedicarà aquesta temporada a Händel i estudiants i professors de l’ESMUC oferiran concerts de cambra amb criteris històrics a l’entorn de la personalitat d’aquest compositor.

Els diumenges familiars aquesta temporada presenten Granados i l’espurna de la felicitat, un conte amb música de Enric Granados, interpretat amb un piano de la col·lecció.  Les activitats per a tots els públics dels diumenges, de novembre a maig, són els Tallers de gamelan i coaching musical, i La millor col·lecció de guitarres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *