L’Associació AFANOC celebra la 16a festa Posa’t la Gorra

Categories: Tallers i Activitats amb nens.

L’Associació AFANOC celebra la 16a festa Posa’t la Gorra! A Port Aventura Park el proper 12 de maig. Els fons que es recaptin amb la campanya van destinats a:

  • Les delegacions,  perquè puguin continuar mantenint la gratuïtat  dels serveis que ofereixen.
  • A millorar les condicions als hospitals i per donar suport psicosocial.
  • A la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per els famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats perquè els nens rebin tractament als hospitals de Barcelona.

Aquesta iniciativa arrenca el 2001 i des de llavors  s’han pogut construir projectes com:

  • La Casa dels Xuklis.
  • La remodelació del Servei d’Oncohematologia de l’Hospital Maternoinfantil de la Vall Hebron
  • La posada en marxa de les Delegacións d’AFANOC a Tarragona i Lleida.

Què necessito per anar a la festa?

Per accedir a la festa “Posa’t la Gorra!” cal comprar anticipadament la gorra de la campanya per 21 euros. La gorra es podrà adquirir a la delegació d’AFANOC Tarragona, a la delegació d’AFANOC Lleida i a la Casa dels Xuklis situada a Barcelona. També als punts de venda autoritzats i a les paradetes oficials de venda de gorres.  Amb la compra de la gorra s’obté directament l’entrada oficial per entrar a PortAventura Park. Que dóna accés a la megafesta i a les instal•lacions del parc durant tot el dia. Per accedir-hi cal dur la gorra juntament amb l’entrada oficial.  Els infants i adolescents malalts de càncer i els seus germans menors d’edat, tenen accés gratuït a la festa.

La campanya té l’objectiu de sensibilitzar i transmetre a la societat que aquests nens i nenes no són pas diferents dels altres i que amb l’acompanyament i els suports necessaris, les famílies poden fer front a una situació difícil . Un dels efectes secundaris del tractament és la pèrdua del cabell. Per això es cobreixen el cap amb una gorra, d’aquí el nostre símbol i missatge: El dia que ens posem la gorra volem ser iguals als seu ulls.

A més de sensibilitzar a la societat sobre aquesta realitat i normalitzar la situació de la malaltia, la campanya ajuda a ampliar la base social de l’entitat (socis, col•laboradors, voluntaris…) i recaptar fons que els permetran seguir endavant amb els nostres projectes. Pel que fa a la festa AFANOC ha apostat per nous formats, tallers i espectacles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *