L’Aquàrium de Barcelona amb nens

Categories: Natura i Esport amb nens.

L’Aquàrium de Barcelona és el lloc perfecte per passar un dia diferent amb la família. Els nens quedaran encantats amb la gran varietat animal i aprendran sense adonar-se.

 

Sabies que? 

L’Aquàrium de Barcelona alberga més d’11.000 peixos i criatures marines de 450 espècies diferents i és un dels aquaris més importants del món.

 

Que fer amb nens a L’Aquàrium? 

Descobriu amb els nens les espècies de tots els racons del planeta! Camineu pel túnel subterrani i observeu d’a prop taurons, pingüins, peixos perillosos…

El cap de setmana a l’Aquàrium podreu gaudir d’activitats familiars incloses en el preu de l’entrada. Es tracta d’activitats que es fan en família per tal d’aprofundir en el món marí.

L’Aquàrium de Barcelona amb nens

A més no us podeu perdre L’Explora! És un espai interactiu concebut per donar a conèixer el món marí als nens i nenes. Conté més de 50 interactivitats per tocar, mirar, escoltar, investigar i descobrir la natura.

A Explora! es representen tres ambients de la costa mediterrània: els aiguamolls del Delta de l’Ebre, un racó de la Costa Brava i una cova submarina de les illes Medes.

L’Aquàrium de Barcelona amb nens

 

Parts de l’Aquarium

  • Aquaris mediterranis: Per conèixer el mar Mediterrani sense necessitat de mullar-se. Hi ha 14 aquaris en els quals es mostra la varietat marina de les diferents comunitats.
  • Aquaris tropicals: En els aquaris tropicals un món de colors s’estén davant dels nens per mostrar l’exotisme i l’encant dels mars tropicals.
  • Oceanari: Amb 36 metres de diàmetre i 5 de profunditat, el Oceanari és l’aquari més gran del Aquarium de Barcelona. Un túnel de cristall de 80 metres ho travessa per sota permetent vistes privilegiades dels taurons, ratlles, brunes i orades.

 

On es troba l’Aquarium?

Al costat del mar, en el Port Vell, L’Aquàrium de Barcelona. Adreça: Moll d’Espanya del Port Vell , s/n 08039 – Barcelona

L’Aquàrium de Barcelona amb nens

Informació de l’Aquàrium de Barcelona:

  • L’Aquàrium de Barcelona obre tots els dies de l‘any. Taquilles i accessos oberts fins una hora abans del tancament.
  • El ticket d’entrada és vàlid 90 dies des del dia de compra.
  • Activitats familiars de cap de setmana gratuïtes (incloses en el preu de l’entrada).

 

Descobreix el fons del mar mirant, tocant i escoltant. Passa un dia inoblidable!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *