La fira de les escoles

Categories: 03 Festes al març i Educació i nens.

LA FIRA DE LES ESCOLES EN EL PALAU DE CONGRESSOS DE CATALUNYA EL 12 I 13 DE MARÇ

L’esdeveniment, punt de trobada entre pares i escoles, tindrà lloc en el Palau de Congressos de Catalunya el pròxim 12 i 13 de març.

•  La fira de les escoles arriba a la capital de Barcelona per reunir en un mateix lloc l’oferta educativa de les escoles de la ciutat i ajudar als pares a resoldre dubtes abans d’escollir escola per als seus fills.

•  El lloc de celebració és el Palau de Congressos de Catalunya un dels espais més reconeguts de la ciutat, ubicat a un extrem de la Diagonal.

•  L’accés és lliure i gratuït i l’esdeveniment compta amb una zona infantil amb cuidadors i espectacles.

•  Els centres educatius d’àmbit públic hi estaran representats, i també tindrem la presència de les millors escoles privades i concertades.

•  La Fira de les Escoles dóna cabuda a l’educació infantil i de primària. Creant, junt amb el Saló de l’Ensenyament, un cap de setmana dedicat a l’educació!

•  La dates de preinscripció als col·legis de Catalunya són del 30 de març al 7 d’abril. És a dir, la Fira es celebrarà a dos setmanes vista de que les famílies prenguin una de les decisions més importants en la vida dels seus fills.

 

Desprès de l’èxit de la primera edició que va tenir lloc l’any passat a Madrid, i que va comptar amb la representació de més de 1.600 centres entre escoles privades, escoles públiques y concertades i la assistència de més de 12.000 famílies, la fira de les escoles arriba per primera vegada a Barcelona en el 2016 per ajudar als pares de la província, especialment a aquells pares de nens que se escolaritzen per primera vegada en la cerca d’escola per als seus fills.

A la fira, els pares podran parlar de manera senzilla i directa amb les escoles i plantejar els seus dubtes, i els centres podran explicar als pares la seva oferta educativa i aclarir idees. Tot en un únic espai, de manera fàcil i en un ambient distès de cap de setmana.

La cita serà els pròxims 12 i 13 de març en el Palau de Congressos de Catalunya. Allà estarà representada una mostra de les millors escoles de la província que escolaritzaran en total a més de 60.000 nens.

 

Zona infantil con Peppa Pig

A més, per facilitar encara més la visita als pares i fer de l’elecció de centre un dia festiu en la família, l’oferta compta amb una zona infantil oberta durant tot l’horari de la fira, amb monitors especialitzats i jocs per que els pares puguin informar-se tranquils alhora que els nens estan ben cuidats i es diverteixen.

 

Informació de la Fira:

 • Lloc: Palau de Congressos de Catalunya. Un lloc digne de ser visitat, amb una ubicació de fàcil accés, amb aparcament i ben connectat amb el transport públic.
 • Horaris: L’ horari de la fira serà de 10.00 a 20.00  hores el dissabte  i de 10.00 a 14.00 hores el diumenge.
 • L’ accés és lliure i gratuït, així, tots aquells que vulguin assistir ho podran fer sense pagar entrada, ni reserva prèvia i sense registrar-se en cap formulari.

 

Comentaris

 1. Marta Pérez

  Vaig rebre el comunicat amb la notícia “La fira de les escoles” on s’explicava que era totalment gratuïta l’entrada. Avui dia 13 he anat amb la meva família i la sorpresa ha estat que no era gratuïta, només pels menors de 3 anys. Agraïria que per altres ocasion s’especifiqui millor la informació. Moltes gràcies

  • Hola Marta!
   La fira de les escoles és totalment gratuita. Pot ser que anessis a una altre fira? Per exemple pel Saló de l’Ensenyament si que cal comprar entrada. Si tens qualsevol dubte sempre ens pots trucar a l’oficina i t’ajudarem (93 205 99 12).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *