Kantiquipugui al Palau de la Música

Categories: Teatre, Música i Espectacles amb nens.

Kantiquipugui … un títol ja divertit que ens diu molt del que trobarem en aquest concert espectacle familiar al Palau de la Música, a Barcelona.

El Palau de la Música a Barcelona, ofereix des de fa ja 12 temporades concerts familiars i escolars per a nens de totes les edats. Podeu trobar concerts per a nadons, concerts per a mares embarassades o concerts per a nens més grans com flamenkids.cat. La majoria d’aquests concerts s’ofereixen en una sala petita però el concert Kantiquipugui des d’aquest any s’ofereix ja a la sala gran, la sala de concerts.

El concert espectacle Kantiquipgui és familiar divertit, gestual i molt adient per  introduir als nens petits de forma amena al món de la música. Els protagonistes són el Cor de Cambra del Palau que a través del seu moviment continuo, la gestualització, la teatralització fins i tot i l’enginy, aconsegueixen transportar-nos al pati de l’escola on els nens juguen al joc de les cadires, o bé a basquet.

Els protagonistes utilitzan la veu tant per cantar com per imitar sons. L’ únic acompanyament és el d’un pianista, però a la sala sembla que hi hagi altres instruments musicals. Hi ha sons diversos d’instruments de metall, de percussió o contrabaixos, violes i violins i altres sons de pilotes de ping-pong o de bàsquet.

El repertori musical és molt divers amb obres mestres de Vivaldi, Fauré, Debussy, Saint-Saëns, Petrassi, Offenbach, Xostakóvitx, Anderson i Weil entre d’altres. La seva interpretació ha estat adaptada expresament pel públic familiar i abarca gèneres musicals com el Barroc, l’impressionisme musical del barbershop, el jazz o cançons populars com “Mon pare no te nas, ma mare és xata …” o Zangalewa.

El concert-espectacle Kantiquipgui està pensant per a nens i això és present en tot moment. El moviment dels cantants està ambientat en situacions molt diferents i amb una coreografia amena, divertida i que resulta familiar pels nens. Gaudiu del cap de setmana amb família als concerts familiars del Palau de la Música.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *