Investigadors al Jardí Botànic de Barcelona

Categories: Parcs urbans especials.

“L’ armilla del naturalista ” és una activitat que podem fer al Jardí Botànic de Barcelona . Entre plantes , flors , fulles i arbres podem jugar a explorar amb tota la família. El Petit Explorador ha pogut descobrir un munt de coses sobre la naturalesa , embolicat en un espai diferent , tranquil i amb unes precioses vistes .

L’activitat va adreçada a nens de 4 a 12 anys , així que tenim una àmplia franja d’edat . Els nens més petits de 17 anys tenen entrada gratuïta , a més el joc és gratuït , només cal demanar-ho a l’entrada.

Un dels atractius principals és que ens donen una armilla amb moltes butxaques on van apareixent jocs en cada butxaca que ens condueixen a activitats diferents. Podem trobar unes endevinalles sobre la botànica, 1 memory de flors , una lupa per observar les plantes més petites, …

Coneixerem els noms d’algunes flors i aprendrem a conèixer l’edat dels arbres a partir de la informació que anem trobant a l’armilla . Entre tota la família aconseguirem completar cadascuna de les proves !

Aprendre una mica més :

A part d’aquesta activitat Jardí Botànic de Barcelona ofereix un viatge per trobar 8 arbres mediterranis a partir d’un quadern . Aquesta activitat s’adreça a nens de 7 a 14 anys , el nivell és més difícil però igual d’ entretingut .

El parc es distribueix en cinc zones , les cinc regions mediterrànies del món . Han aconseguit una estructura que es confon i deixa vida a la muntanya .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *