8 idees per a fer amb nens aquesta setmana santa

Categories: Viatjar, vacances amb nens.

La primavera és un una època ideal per fer tot tipus d’activitats en família, tant fora com dins de casa. Al Petit explorador t’oferim alguns plans per a fer amb els teus fills aquesta setmana santa.

Al Petit Explorador hem fet una llista de les 8 coses per fer amb nens aquesta setmana santa!

1. ANAR A VEURE UNA PROCESSÓ 
Si gaudeixes amb les processons, aquesta pot ser una ocasió per compartir la teva afició amb els petits de la casa, i a més gaudir de la tradició.

2.  FER OUS DE PASQUA
Organitza un taller de manualitats a casa! Escolliu uns ous i transformeu-los en ous de pasqua decorant-los i posant-los en cistelles. En nombroses cultures, els ous simbolitzen “vida” i “fertilitat”, i ja en temps de Roma i Grècia es regalaven ous pintats a la primavera. En la cristiandat, la paraula Pasqua significa “vida nova”, i aquest és el sentit que se li dóna als ous, la nova vida de Jesucrist ressuscitat.

3. ANAR A COMPRAR LA MONA
A Catalunya són famoses les mones de Pasqua de les pastisseria i els seus espectaculars aparadors. Fer una passejada i mostrar als nens aquesta dolça tradició pot ser una manera entretinguda de passar la tarda.

4. ESCAPAT A UNA CASA RURAL
El cap de setmana en una casa rural, és una experiència que els encantarà, sobretot si la casa compta amb animals com a gallines, oques, vaques, ruc… Al Petit Explorador trobareu moltes ofertes d’allotjament i allotjaments amb activitats per a nens.

5. ACTIVITATS A CATALUNYA
Durant la setmana santa hi ha una gran oferta d’activitats per a famílies. És una oportunitat per apuntar-se, conèixer nous llocs i altres famílies i infants amb qui segur podreu compartir dies inoblidables! Al Petit Explorador trobareu activitats per a tots els gustos, algunes activitats a destacar són:

 

6. CUINEM TOTA LA FAMÍLIA
La tradició més dolça de la setmana santa és celebrar aquesta festa amb la família i els amics. Us proposem cuinar alguna d’aquestes receptes tipiques de pasqua:  La Torrija, bunyols de bacallà, La mona de Pasqua…

7. CONTES I HISTORIES DE PASQUA
Una bonica manera de preparar l’arribada de Pasqua amb els nostres fills és llegir alguns contes i històries de Pasqua. Tant relats religiosos de Setmana Santa especialment preparades per a nens com a contes sobre el conill de Pasqua, aniran preparant el cor i les expectatives dels nens cap a aquesta data especial.

8. BUSQUEU ELS OUS DE XOCOLATA

No oblidis una de les activitats de Pasqües que més il·lusió porta als petitons: la cerca del tresor dels ous de xocolata! Un clàssic que es gaudeix en família a través de la cerca per tota la casa i el jardí dels ous de xocolata que el conill de Pasqua ha deixat. No oblidis tenir a mà la càmera de fotos per captar el moment d’alegria en què es trobin els ous, són records bells!

 

T’ha agradat l’article? Registra’t i cada setmana rebràs les activitats destacades!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *