Idees per a celebrar una comunió inoblidable 

Categories: Festes d'aniversari per a nens.

Avui al Petit Explorador us volem donar algunes idees per a celebrar una comunió inoblidable. Aquí trobareu algunes de les claus per fer una Primera Comunió bonica, divertida i original. Una Comunió que els nostres fills sempre recordin.

A vegades pensem que el més important és escollir un bon restaurant on dinar bé i un vestit bonic pel nen. Però la preparació va molt més enllà d’això, és important que pensem en preparar una festa que agradi tan a grans com a petits. I per aconseguir-ho hem de tindre clar tots aquest punts:

 • On celebrarem la comunió
 • Quin tipus de menjar oferirem als convidats
 • Els recordatoris i regals pels convidats
 • Diversió / Animació per a tots
 • Moments emotius: entrega de regals, discursos dels padrins, etc.
 • Decoració i ambientació de l’espai

 

1. El lloc on celebrarem la comunió

És important que escollim un lloc concorde als convidats. Que no quedi un espai ni massa gran i que sembli una festa desangelada, ni massa petit. També hem de tindre en compte si convidem a molt nens que tinguin un espai on poder jugar i passar-ho bé.

Local

Si no sabeu on anar a celebrar la festa pels nens després de la cerimònia i busqueu un lloc on la mainada s’ho passi d’allò més bé, us proposem llogar una local especialment acondicionat per a nens a Barcelona! El teu fill podrà jugar i correr amb els amics, cosins i tots els seus convidats sense cap perill.

Reserva ja un local i fes de la comunió un dia molt especial dedicat especialment al protagonista el més petit de la casa!

 

2. Quin tipus de menjar oferirem als convidats

A part del típic menú de comunió que pugueu escollir al restaurant, nosaltres us volem proposar una idea molt original!

Us recomanem fer un buffet de llaminadures, una idea que torna bojos al nens però també a molts adults. És molt senzill de fer només heu d’incloure tot tipus de dolços. Com ja saps no tots els convidats a un esdeveniment mengen pastís, però si potser un bombó o un cup cake. El més important és que hi hagi varietat de cada cosa. Alguns productes que podeu posar són:

 • Bombons,
 • Xocolatines decorades
 • Llaminadures variades
 • Toblerones decorats
 • Conguitos
 • Cup cakes
 • Pop cakes
 • Galetes decorades
 • Pastís

candybar

És bonic, decora l’espai i el més important, causarà un efecte inoblidable en el protagonista de la festa: el nen!

I si decidiu fer la festa a casa i voleu contractar un càtering, a la web del Petit Explorador trobaràs un càtering per a comunions sa i nutritiu pensat tan per a nens com per adults.

 

3. Els recordatoris i regals pels convidats

recordatorio

Hi ha moltes opcions des dels més tradicionals als més originals us recomanem que mireu i busqueu per internet per trobar el vostre disseny ideal. Al nostre pinterest hi trobareu moltes idees!

 

4. Diversió / Animació per a tots

Aquest és el punt clau de la festa! L’animació farà que la comunió passi de ser una trobada a una autentica celebració. Si aconsegueixes que tant els adults com els nens es diverteixin amb propostes diferents i divertides ningú podrà oblidar mai la comunió del teu fill!

toca toca

Algunes idees molt divertides són:

 

5. Moments emotius: entrega de regals, discursos dels padrins, etc.

Una idea molt maca és que el vostre fill es prepari un discurs d’agraïment. Si li fa molta vergonya també el podeu llegir vosaltres. Doneu les gracies per assistir a l’esdeveniment als convidats ells agrairan molt les vostres paraules. També podeu deixar a qui vulgui que dediqui unes boniques paraules al vostre fill. Serà un moment molt emotiu.

Per l’entrega de regals, la millor opció és habilitar una taula perquè quan arribin els convidats els puguin anar deixant allà. Així podrem crear un moment exclusiu per obrir els regals on el protagonista serà el nen.

llibre

Recorda també reserva un espai pel llibre de firmes i dedicatòries, assegurat que tothom el vegi i es pugui acostar còmodament a escriure.

 

6. Decoració i ambientació de l’espai

Voleu organitzar la Primera Comunió dels vostres fills a casa o necessiteu ajuda en la decoració de l’esdeveniment? El Petit Explorador us proposa idees per a la Decoració de la Primera Comunió del vostre fill o filla.

photocall

Fer un Photocall

Amb aquesta idea tots els convidats se sentiran famosos per un dia. Pots contractar un a un fotògraf o pots fer-lo tu mateix. T’expliquem com fer un photocall casolà:

 1. Hauràs de comptar amb una paret llisa o similar (vidriera, moble del saló…) d’un mínim de 2,10 x 2,10.
 2. Material: 35 folis mida A3 de 90 gr. impresos No ho imprimeixis en A4, massa unions. Celo invisible (no brilla) o celo de doble cara.
 3. Disseny: us recomanem alternar 2 imatges: Una amb fons blanc i una altra amb estampat. Pensa bé el que vols fer abans d’imprimir
 4. Amb 35 fulles a mida A3, aconseguiràs un photocall de 2,10 x 2,10. Ha de ser gran perquè les fotos de grup quedin dins del photocall.
 5. Per muntar el photocall comença per a dalt, un dels extrems a 2,20 del terra mes o menys i tenint en compte que a baix quedin uns 5 cm fins al terra.
 6. Cada peça enganxa-la amb 2 celos a dalt en els extrems perquè no s’arrugui. Ja tindràs temps de posar mes celo si cal.

A més al nostre pinterest hi trobareu moltes altres idees!

I si vols que t’ajudem a organitzar la comunió, contacta’ns a: info@petitexplorador.com o deixa un comentari al blog i nosaltres ens posarem en contacte amb tu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *