5 Idees per a AMPAs

Categories: Educació i nens.

Des del Petit Explorador us volem oferir algunes idees d’activitats per les AMPAs.

L’associació de mares i pares d’alumnes (AMPA) és una associació sense afany de lucre que vol contribuir a la millora de la qualitat del sistema educatiu i de les condicions d’escolarització dels i les alumnes del centre. Tot això comporta moltes hores de feina i des del Petit Explorador vole ajudar-vos a trobar activitats per fer amb les famílies, com ara vistes guiades, espectacles, tallers…

banner_newsletter_2

 

  1. Servei d’acollida del col·le: aquesta idea es tracta d’oferir un servei d’acolliment als nens abans del començament de les classes. S’organitzen activitats lúdiques amb ells i se’ls dóna l’esmorzar.
  2. Venda/intercanvi de llibres de lectura de segona mà. Una altre bona idea és organitzar campanyes puntuals amb l’objectiu de fomentar la generositat, la cura i la reutilització dels objectes, i per descomptat, el gust per la lectura.
  3. Organitzar i patrocinar activitats en família, fora d’horari lectiu. Per exemple activitats en el saló d’actes de titelles, teatre, cinema, contacontes, tallers diversos, etc. Podeu trobar ofertes amb descomptes i idees aquí:
  4. Informar i assessorar a les mares i els pares de les activitats i tot allò que concerneixi a l’educació dels seus fills.
  5. Canalitzar les inquietuds de les famílies. És molt important que les AMPAS siguin sensibles a les preocupacions de les famílies i siguin percebudes com l’estructura del col·legi on els pares, amb tota confiança, poden canalitzar les seves inquietuds.

 

Si teniu interès en alguna activitat especial o si voleu que preparem activitats d’alguna temàtica en concret, no dubteu a enviar-nos un correu electrònic i fer-nos-ho saber a info@petitexplorador.com

¿T’ha agradat el post Idees per a AMPAs?

Registra’t i estigues al dia de totes les activitats!

banner_newsletter_2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *