Granja Escola amb nens

Categories: Tallers i Activitats amb nens.

Al Petit Explorador us volem recomanar una llista de les millors granges escoles per anar amb nens. Hem seleccionat espais granja- escola on els nens podran veure, tocar als animals, en algunes alimentar-los i espais on els nens puguin aprendre a respectar els animals.

Si feu clic al nom, podreu llegir més de cada granja i fins i tot reservar ràpida, fàcil i còmodament la vostra activitat preferida!

 

Granja Escola amb nens:

1. La Granja Escola de Navàs:

Visita guiada amb monitor, on veureu, donareu a menjar i tocareu: animals de granjeta tradicional, aviari, ponies, espai del toca-toca d’animals exòtics i llefiscosos, animals salvatges, zona d’aus rapinyaires
Edat recomanada: Per a nadons i nens de totes les edats. Pagament només a partir dels 2 anys.
Lloc: a Navàs, a prop de Manresa

 

2. Granja Escola a Santa Maria de Palautordera:

Els nens i les nenes podran aprendre molt sobre les vaques. Una explotació de més de 100 vaques que treballa amb Danone per fabricar els iogurts que tant ens agraden.
Visita de 2 hores a la granja: podreu donar de menjar als animals, i tocar els diferents animals de la granja, al mateix temps que apreneu coses d’ells. També, tindreu un tastet de llet amb galetes i coca.
Edat recomanada: Per a nens de 2 a 10 anys.
Lloc: Santa Maria de Palautordera

 

3. Granja Escola Ecològica de porcs:
Granja Ecològica de porcs
Descobreix com viuen i es crien els porcs ecològics. Visita a la granja, degustació d’embotits ecològics propis i regal d’una bosseta de producte gratuït si reserves per Petit Explorador
Visita 1 hora i 15 minuts: Coneixereu com alimenten en aquesta granja als animals a base d’aliments mediterranis com l’ordi, el blat, els pèsols i l’oli d’oliva. I, coneixereu la importància de les energies renovables.
Edat recomanada: Per a totes les edats. Nens fins a 10 anys gratis.
Lloc: al Parc Natural del Montseny, a només 30 minuts de Barcelona!

 

4. Granja Escola a Viladecavalls:

Veureu alguns animalets com els cavalls, els ases, les cabretes, els ànecs, … Coneixereu com viuen, que mengen i més característiques d´ells. Sempre guiats pels monitors. Un cop visitada la Granja, podeu aprofitar per fer un tomb per l’hort.
Visita: Aquesta granja és un parc d’oci educatiu on aprendre, experimentar i divertir-se vivint un dia diferent i inoblidable en plena natura.
Edat recomanada: de 0 a 12 anys.
Lloc: a Viladecavalls,  a prop de Terrassa.

 

Als nens els hi encanta la naturalesa i els animals, us proposem descobrir en família el món rural visitant una granja-escola!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *