Fira de Sant Antoni i Fesolada a Santa Pau

Categories: 01 Festes al gener.

Per Sant Antoni la població de Santa Pau celebra una festassa, doncs agrupen la Festa del Fesol i la Festivitat de Sant Antoni o Festa dels Tres Tombs. Acostumen a celebrar-ho la tercera setmana del mes de gener i s’ha convertit en una gran festasa per a tots els restaurants del municipi doncs amb el fesol com a condiment principal, elaboran  plats molt originals i divertits. Aprofiteu per a passejar pels carrers de la vila, visitant i comprant a les paredetes.

Fira de Sant Antoni i Fesolada a Santa Pau al 2016 se celebrarà el diumenge 17 de gener i el dissabte 23 de gener

 • Diumenge 17 de gener:
  • A partir de les 10 fira pels carrers i places de la vila.
  • A ¾ d’11 del matí: CANTADA DELS GOIGS DE SANT ANTONI i BENEDICCIÓ D’ANIMALS davant l’església parroquial.
  • A partir de les 11: CERCAVILA i animació al carrer formada per la gegantona, la Senyora de Pavillard i els capgrossos Onofre i Manolita acompanyats per un grup de músics i els nans Sidro i Antònia de Santa Pau
  • A les 12 la FESOLADA (degustació de diferents plats elaborats amb fesols de Santa Pau), a la plaça Major,
  • A les 16:30h: Espectacle MENJA FESOLS a càrrec de Pep Puigdemont, a la Sala d’actes del Centre Cívic de Santa Pau. Com ja coneixeu en Pep, sabreu que es tracta d’un super espectacle d’animació musical per a públic familiar. La qualitat està garantida amb en Pep! Ballarem danses de fesols, farem de fesols i ens endinsarem en un món de fesols. Entrada gratuïta.
 • Dissabte 23 de gener: VESPRE:
  • A les 21 h: Sopar popular amb productes DOP (Denominació d’Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida), per celebrar el lliurament del certificat DOP als fesols de Santa Pau. Hi haurà un preu de menú d’adult per 20€ i un per a nens a 10€. Venda anticipada de tiquets a: Centre Cívic de Santa Pau, Centre Cívic de Can Blanc, Bar can Pauet, o bé reservar a: fira@santapau.cat.
  • I per acabar super concert amb el cor DeuDeVeu guanyadors de la primera edició del programa de TV3 Oh Happy Day. Amb el tiquet del menú inclou espectacle.

 

Super festassa a Santa Pau.

Si voleu aprofitar per visitar la Garrotxa, al Petit Explorador trobareu opcions d’excursions, activitats a la natura i granjes per a completar la vostra estada a Santa Pau.

Així mateix, us proposem 10 opcions per gaudir de Sant Antoni en família.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *